Sakra, zapomněl jsem ilustrašní foto.

. Nakonec nám ten člověk v bazaru prozradil, že to tam stojí už od roku 2016
), co jsme přecházeli od hrůzy ke hrůze, jsme skončili v jinym bazaru, kde prodávali trochu lepší auta. Docela mě jímala hrůza, co kámoš odpoví maníkovi, kterej se hned chystal aktivně prodávat. Že limit 30 a v podstatě od auta nic neočekává, jen že chvíli bude jezdit. Chlápek se odmlčel, ale nakonec řek, že dole možná něco bude. Začal vypočítávat, že tam má v týhle ceně nějakou i10 nebo co, ale že to je za tyhle prachy těžký. Začal se rozhlížet, kouknul na Ladu 112 evidentně ftopu, mávnul rukou a rozhlížel se dál.

Ne to bylo takový malý rejpnutí, já vím že za tu cenu se to nedá porovnávat
Ale je to škoda, mě se třeba retrostyl ala niva strašně líbí a klidně bych po něčem takovém sáhnul, kdyby to mělo soudobou techniku...

Detailní znalec ruských poměrů nejsem, ale vím toho dost na to, abych věděl, že ta země je ukrutně v hajzlu a jediný za co se můžeme modlit je, aby ve svojí smrtelnej křeči nekopala nějakým ošklivým způsobem.

Jeden z největších problémů tý země - kdo za něco stojí a nic ho doma nedrží, tak zdrhá. A těžko se jim divit.

oni jsou na tohle šikovný, různý dekodery vin, etka.

do prava, do leva...

nedivil bych se tomudle problemu

Solili tu (respektive v Praze) tak možná dvakrát, ale vždy to pak spláchl déšť a tím, že většinu teď v noci mrzne a ve dne svítí slunko, tak silnice jsou tu suché...