My se zase občas s Octaviemi I během cesty počítáme, kolik nás potkáme ve stejný barvě a karoserii.

Právě kvůli tomu, že to není úplně běžně potkávané auto a tady hned tři umytý kousky.

S autoklimou zkušenosti nemám, ale počítám, že modul bude stejný jako mám v jednom autě a tam to běží spolehlivě.

Saab se mě jednou pokusil zmrazit taky - když při servisu sundavali nárazník a zapomněli pak zpátky zapojit čidlo vnější teploty 

. Par zavad bylo, ale ty budiz odpusteny, preci jen to nebylo nove auto. Ale co me vytacelo, byla treba funkce automaticke klimatizace - ta si proste zila vlastnim zivotem. Ikdyz venku mrzlo a clovek by chtel teplo, tak ta klima se rozhodla ze mi je asi hic a pustila naplno ledovy vzduch. Nebo pri jizde na dalnici misto MP3 zacal z repro rvat neskutecne hlasite vysoky ton a neslo to nijak vypnout. Takze jsem po dalnici musel jet dal, az se objevilo parkoviste a tam zastavit, chcipnout a par minut pockat. Pak jsem konecne mohl pokracovat dal. Ale jak to zacalo rvat, tak jsem se malem posral, jak clovek vubec netusi, ktera bije... A to prehravani MP3 - taky hrozne... Bylo to na radiu nezavisle a bezelo to na Windows = katastrofa. Tohle jsou veci s kterymi se da zit, ale proste to cestovani otravuji. A pak tam byly zavaznejsi veci - jako treba spatny vyhled pres B-sloupek(!) - a to jsem celkem maly, ten kdo musi mit sedacku vic vzadu, ten v krizovatce doleva nemuze videt nic, bez toho aby se poradne predklonil... Nebo mi vadil chod pedalu spojky, strasne dlouhy, ale spojka zabirala na malem kousku. Spojka byla i poddimenzovana, pri plnem kroutaku, kdyz poradne fouklo turbo, klouzala...

Jinak zajímavé takhle málo jetý

Ale u toho TBi je to fakt hodně brzo, i tak to ale dělal po takových 8 - 10 letech?
I po tolika letech je to překvapivě pořád moc hezký auto. Teď jsem viděl u nás v Plzni v Olympii zaparkovanou bílou 159 SW a vedle stála přes uličku stříbrná Brera. Ta Brera je taky hodně zajímavé až svérázné kupé. Teď jsem někde viděl inzerát na Breru 3.2 JTS 4x4 (atmo 191 kW). To je pěkné. Je tam myslím Torsen atd., ten motor je z nějakého Holdenu bo tak něco a měl nějaký vrtoch, ale už nevím jaký. Myslím, že to nebylo nic neřešitelného.

Tuším správně, že mají tyto dvě auta stejný základ ?