Nová práce

prohledat
499 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 12.02.2013 do 14.08.2015, založil/a Bucin
řadit dle data
20:28:48
03.11.2013
Domajz
-> MisakusX: Jo to me taky napadlo, nejdriv jsem chtel na velkej doktorat prezencne, ale zas takovej srdcar nejsem. Nicmene moznost delat si Ph.D. kombinovane uplne nezavrhuju a mozna na to casem dojde. U nas je ten poplatek za rigo tusim 5500,- coz se da a neni problem na to nasetrit.

-> P@nis: No nebudu lhat, jo jsem statni zamestnanec (vzhledem k vetsimu vyskytu sympatizantu Strany svobodnych jsem to tu nechtel moc prezentovat, ale co... 3 ), proto je ten plat takova bida s nouzi, ale jak rikam v porovnani s mejma ctizadostivejma kolegama co se serou do advokacie a za min. mzdu breci nekde 12 a vic hodin v praci si muzu piskat. Navic rok ve statni sprave se mi pocita do ty trilety koncipientsky lhuty. Takze kdybych se nekdy rozhodl delat nejakyho hard lawyera, tak nic neztracim. Jasne ty zkusenosti budou trosku jiny, ale kdyz clovek neni kokot, tak to neni problem. A navic, to co mou cinnosti do statni kasy prihraju i po odecteni nakladu na muj plat je stale docela dost penez, takze sice statni vyzirka, ale zase nejsem zadarmo drahej 3
upraveno 2x, naposled 03.11.2013 20:33:09
20:19:25
03.11.2013
SexyStroj
-> King: S mou prací byl zaměstnanec taky velice spokojen, jak ten poslední, tak ten předním, dokonce mě přesvědčovali, abych zůstal ...ale ...zajímavé je na tom to, že se chovali tak jako kdyby se spíše chtěli člověka zbavit.

... No nebudu tu vypisovat svá dobrodružství, ale řeknu jen, že mi občas hlava nebrala a polovinu energie v práci jsem vynaložil na hádky s kolegy, aby dělali co dělat mají, nebo na lidi, který si doháněli své ego, když už mají tu funkci! .... musím říci, že to je strašně vyčerpávající, a ještě hrůznější je, když člověk zjistí, že to je vedení ukradený ...( halt příspěvková organizace)

No kamarádi přiznám se, že mám z nového místa hrůzu jak to zvládnu a s kým se zase pohádám.

A přitom jsem fakt dobrej chlápek:-)
20:18:57
03.11.2013
MisakusX
Inu, to nepochybně, já jsem malé rígo také nakonec dělal, ty jeho výhody chápu, obzvláště na právech, ale kdybys šel kombinovaně na velký doktorát, třebas kombinovaně, Rígo většinou uznají automaticky a ušetříš 10 000.
20:17:07
03.11.2013
P@nis
-> King: Tak než dostudujou to je půl až 3/4 mega, to už je slušná částka kterou si odečteš oproti SexyStrojovi, který děti nemá. A tobě se příčí kdyby rok hledal lepší práci a nedostal ani zlomek této sumy? Nepřijde mi, že by SS do konce života makat nechtěl, to bych pak s tebou souhlasil.

-> Domajz: Určitě si nějaká státní vyžírka3

Já si určitou práci můžu vzít domů a má to i výhody.
20:07:01
03.11.2013
Domajz
-> MisakusX: kdyz udelam rigo, tak schytam JUDr.a, kterej se mimochodem absolventum pravnickejch fakult v minulejch dobach udeloval automaticky, bez nutnosti slozeni rigorozni zkousky.

Ano, co se tyce hodnoty titulu jako takoveho je to pouze formalita a o kvalitach jeho nositele nic nevypovida. Navic je tento titul znacne dehonestovan tim, ze se udeluje na PA kdejakym exotum, ala Vit Barta atd.

Nicmene prosty lid netusi, nechape a nevi....

A hlavne pres to vsechno to i tak vypada lip, nez Mgr., ktery dneska udela kazdy jelito na ruznejch spolecensko-vednich fakultach...
upraveno 1x, naposled 03.11.2013 20:09:20
20:02:49
03.11.2013
VeTeV
-> Syny: no jako neříkám, na druhou stranu někteří jedinci sou strašně netvární a pro ně je pak ideální se nechat nabrat do nějakej firem kde si tě vytvarujou - já si pamatuju jednoho kolegu z Ostravy s 0 hodin praxí a vydržel tempo asi 1,5 měsíce - prostě bojujeme v málo lidech, nikdo na něj neměl čas, on to bral jako pokračování školy a kolikrát se radši koukal z okna než by na něco došel a snažil se... bohužel pak uznal, že to nedává a musel jít... a nebyl jedinej, měli jsem tam rekod maníka, co jeden den nastoupil a druhej den odpoledne odcházel :-)

je to asi o tom co děláš, jak je firma velká, kolik má kdo času se mu věnovat a nakolik je firma/šéf ochotnej tě platit za to, že děláš 1/2 co ostatní...

Bohužel jsme deformovanej současnou firmou, kde se s tebou nikdo nebaví a jen tě hoděj do vody a nechaj plavat - buď se utopíš a nebo začneš šlapat vodu. Odolnější jedinci dokonce i ten rybník přeplavou a časem si ho dávaj denně sem a tam - ale nikdo se tě neptá na to jak šlapeš, prostě zajímá je jen výsledky...

jinak mě přijde, že ohánět se nějakým titulem je dneska fakt k hovnu, když seš jakkoliv levej a nebo ti to nemyslí, můžeš si s ním leda vytřit prdel. Na co Ti je titul, když máš od přírody ruce dozadu a nebo v hlavě nasráno - nedělám si totiž o kvalitě našich škol nějak velký iluze + sada soukromejch cosi škol tomu taky nepřidává.

Šak já s titulem z nejtěžšího gymplu v Praze musím držet hubu, ale je s podivem, že se spoustou lidí ze stejný líhně jsem měl co dočinění a naštěstí fakulta informatiky se zdá je maličko se jiná...
upraveno 3x, naposled 03.11.2013 20:07:46
20:01:12
03.11.2013
MisakusX
Tak pokud děláš Rigorozum, tak schytáš PhDr., nebo jeho obdobu, což bude stále malý doktorát, což je sám o sobě pofiderní titul.
19:58:37
03.11.2013
Domajz
-> MisakusX: kdo tady mluvi o nejakym posyflenym PhDr.??? 3
19:58:07
03.11.2013
Domajz
-> King: Diky, no abych nebyl za haura, tak se priznam, ze jsem vedl celkem velky vnitrni dialog a vidina poslednich prazdnin jako jeden velky mejdan byla opravdu silna. Nicmene po par rozhovorech s nasima a s pritelkyni a pri pohledu na stav meho konta, ktery byl s nulou jednovajecne dvojce jsem seznal, ze posledni prazdniny by stejne zadne velkej mejdan nebyly, protoze proste "nou many, nou fany"
19:56:12
03.11.2013
MisakusX
Mgr. / PhDr. to máš totéž, stále je to Masters Degree, v zásadě totéž, každopádně většina Čechů o tom nemá ani ponětí, tak třeba tě někde sestřička pustí dřív do ordinace :)
19:51:21
03.11.2013
Domajz
-> Syny: Kezby to byla aspon pravda. Tech co jdou na pajdak s tim, ze chteji opravdu ucit dle myho moc neni. :/

Jinak presne proto pisu rigorozni praci abych uz na jare Mgr. nebyl 3
19:49:30
03.11.2013
King
-> Domajz: Jseš můj člověk, takhle jsem k tomu přistupoval jako absolvent i já. Když bych si měl vybrat jako zaměstnavatel ze dvou Mgr., pak ten, co šel hned po škole hákovat je pro mě na první pohled "atraktivnější" , než nějaká primadona, co radši rok hledá něco "na úrovni".
19:48:18
03.11.2013
suri
-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.11.13 19:42:36: tak jest , mne môj šéf práve povedal že chce niekoho ako ja , ako človeka čo niekde robil , má návyky a bude do toho kecať
19:44:45
03.11.2013
Syny
-> Domajz: No to je bohuzel pravda, proto pisu ze neni Mgr. jako Mgr. :)

Inu ne nadarmo se uz pred X lety rikalo: "Kdo umi, umi - kdo neumi, uci" :)
19:44:38
03.11.2013
vhml
-> Syny 03.11.13 19:32:00: prave pro to je asi lepsi jit na ucnak nez na takovou platnou vejšku :-D
upraveno 1x, naposled 03.11.2013 19:46:42
19:44:01
03.11.2013
King
-> Syny: Tak znova: jde o snížení daňovýho základu za rok o nějakejch 24litrů, tzn. že ta vypočítaná daň je pak o malinko nižší. Jestli to dělá pár stovek na měsíc, je to moc. Aspoň takhle si to představuju - jsem vyznavač japonského modelu manželství, kde je muž hlavou rodiny, ale je pod jeho důstojnost se zabývat věcmi tak nízkými jako jsou finance :)
19:43:42
03.11.2013
Antony - zrušená registrace
-> Syny: ono s tím strojařem to není tak horký. aspoň tady u nás. Mám skoro 10 let praxe a o moc víc než Domajz nemám. Pokud nejsem přesčas. .
19:42:36
03.11.2013
Matthes, záškodník z TechWebu
K ty praxi se pekne vyjadril muj vedouci DP. Rikal, ze je sice fajn, ze clovek s praxi ma nejaky prakticky znalosti a dovednosti, ale na druhou stranu je taky zatizenej spatnymi navyky a srovnava neustale starou a novou firmu atd. Takze kolikrat VS absolvent, jakozto nepopsanej list papiru je tvarnejsi... No zatim je to nakundu :(
19:42:04
03.11.2013
Domajz
-> Syny 03.11.13 19:32:00: Ale to je zase jinej problem. Spoluzak ze zaklady dodelava pajdak a v jeho skupine neni ani jeden clovek, kteryho by to byla prvni skola, vcetne jeho. To je problem. Vyleti na stavarne, strojarne atd. jde na pajdak a pak to co z toho vyleza, podle toho taky vypada. Pajdak je proste takova zachranna sit pro ty co nedali jinou skolu. Potom se nediv, pomeru mnozstvi absolventu a mnozstvi pracujicich absolventu... samozrejme cest vyjimkam :)
upraveno 1x, naposled 03.11.2013 19:43:25
19:40:28
03.11.2013
Syny
-> VeTeV 03.11.13 19:33:54: Todle je uz ale na hovno. Ono se praxe tezko nahani, kdyz te nikam nevemou, protoze uz ji chteji. Pritom sam z vlastni zkusenosti vim, ze plno veci se plno lidi nauci behem prvniho mesice a zadna praxe potreba vubec neni. Jen proste ten rozjezd treba mesic mas pomalejsi a nejedes hend na 100%. Proc proste dneska kazdej chce praxi je mi fakt tajemstvi. Asi aby nemeli s nikym praci a rovnou cloveka nasadili do 100% tempa. Je to doceal skoda, protoze je plno fleku co by me bejvali tenkrat, kdyz jsem praci hledal, bavili (a dneska co by bavili mladou) a proste kvuli praxi nasrat... Pritom jak pisu - stacilo by aby nekdo zkusenejsi se te par dni venoval a meli by zamestnance uplne stejne hodnotnyho jako toho s praxi. Tod muj nazor...
upraveno 2x, naposled 03.11.2013 19:41:39
19:35:30
03.11.2013
Nwkt
-> Syny: 3 3 3 tak pravda no
19:33:54
03.11.2013
VeTeV
-> Syny: a druhá věc že velká část vysokoškoláků ma praxi 0 a to taky zaměstnavatele moc nezajímá
19:33:36
03.11.2013
Domajz
-> vhml: Nene, to vubec netvrdim, jen vzhledem k tomu, jake platy maji moji spoluzaci, resp. polovina jich nema praci vubec. Je to lepsi nez dratem do oka.

Takovou jsem mel filozofii, pujdu do prvni hokny, ktera se mi naskytne a abych nesedel doma na prdeli, tak si pri tom budu hledat neco co me bude bavit a financne to bude na urovni. Na ucet mi mesicne prijdou nejaky chechtaky.

Jinak Mgr. titul je sice fajn, ale vzhledem k poctu Mgr. titulu treba v mym oboru to je takovy jako nic oslnivy.
19:32:56
03.11.2013
Syny
-> Nwkt 03.11.13 19:31:02: To se sesli dva - strojar a í-tý men... Dva nejzadanejsi obory :)
19:32:00
03.11.2013
Syny
-> vhml 03.11.13 19:29:23: Tyvole ty si taky dobrej :) Ty mas strojarnu, to je obor po kterem se dneska hrozne jde, ale co bude delat absolovent treba filozoficky fakulty je mi do dneska tajny... Mlada ma pajdu a taky je v haji. Vsude uci samy stary baby v penzi a kdyz nahodou nekde je volno, tak se to dosazuje znamejma, protoze pedagogu je jak nasrano a snad kazdej ma nejakyho znamyho z pajdy co nema praci a nebo ji ma, ale ne v oboru.
19:31:02
03.11.2013
Nwkt
-> vhml: 157
19:30:19
03.11.2013
Syny
-> King 03.11.13 18:49:19: To ses takovej balikar, jo? 3 Nevim no, ale nedovedu si predstavit jakej bych musel mit plat, abych rekl, ze 24 litru (byt za rok) je pro me flusanec do rybnika :) Musela by to byt asi minimalne 6ti mistna cifra :)
19:29:23
03.11.2013
vhml
-> Domajz 03.11.13 19:25:57: hele ja ti nevim, mit magisterskej titul a bejt spokojenej s 15? Tos mohl jit na ucnak...
19:25:57
03.11.2013
Domajz
Jako letosni absolvent VS v magisterskem studiu co byl hned v kvetnu po statnicich konfrontovan s prvni pracovni zkusenosti bych si tady taky mohl stezovat, ale v podstate neni na co.

Mam odchozeno do myho prvniho zamestnani cca pul roku (co delam si asi necham pro sebe, jak tak znam nektery uzivatele tohoto fora, asi by na me nenechali nit suchou, ale policajt ani celnik nejsem :D).

Beru se vsema priplatkama cca 15 cistyho a to nejsem na pozici, na kterou je vyzadovano VS vzdelani. Jo a je to v Brne. Nicmene se chystam vzit roha, ale ne kvuli financnimu ohodnoceni, ale proste pro to, ze me to nebavi.

Jinak prace je dost, vedouci jsou celkem narocni, ale jinak ok, vyhoda je, ze si praci nemuzu vzit domu, diky tomu, ze se 90% me pracovni cinnosti odehrava v jednom super SW a ten proste doma na PC neni. Takze kdyz si pri odchodu pipnu kartou, muzu pustit pracovni veci z hlavy a venovat se cemu chci.
19:00:27
03.11.2013
King
-> SexyStroj: Nevím, mě teda za těch 20 let v procesu žádnej ze zaměstnavatelů neokrádal. Buď mi poměr plat vs. odvedená práce vyhovoval nebo jsem si jinde vyjednal něco lepšího. Do všech svejch bejvalejch firem můžu kdykoliv přijít na přátelskej pokec s majitelem/šéfem. Že jsem měl na vejplatnici třeba jenom třetinu z toho, co firma inkasovala za mojí práci? Nic mi nebránilo založit si firmu a inkasovat všechno....
18:49:19
03.11.2013
King
-> P@nis: O žádným čerpání mi není nic známo. Jestli máš na mysli tu symbolickou "slevu" z daňovýho základu (tuším -24tKč/rok v případě dvou svišťů), tak ta při mým příjmu představuje něco jako flusanec do rybníka.
18:18:40
03.11.2013
Syny
-> Nwkt: No je fakt, ze co jsem mel zkusenosti z brigad, tak snad ze vsech jsem odesel ne moc v dobrem :) Ale tak to me taky bylo 16-18, na takovy si otevre hubu kazdej spis nez na nekoho komu je 40. Ale vzdy jsem se kvuli necemu s vedenim pohadal a dal vypoved. Ovsem pravdou je, ze ve 2 ze 3 pripadu me pak premlouvali at tam zustnau, ale marne. Nastesti me tenkrat slo vicemene o hovno, ted uz by to bylo jiny. Mozna prave proto jsem se o to vic snazil, abych v takovejch podnikach jednou neskoncil na trvalo.
18:10:47
03.11.2013
Nwkt
-> Syny: Taky ale neděláš na kase 3
17:29:51
03.11.2013
Syny
-> SexyStroj: Ja te nevim, ale me rozhodne zamestnavatel neojebava - naopak myslim, ze mam docela dost volnosti ve vecech, ve kterych plno lidi ne...
13:53:16
03.11.2013
SexyStroj
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: To je v pohodě kamaráde, uražený vůbec nejsem a byly by hloupost, kdybych se urazil, protože z hlediska reality máš (máte) pravdu! ... problém mám já se svou povahou a přístupem.

Zkrátka nedokáži se smířit, že budu někde hákovat za almužnu a nechat si srát na hlavu od lidí, co si potřebují zvednout sebevědomí. ( a že jsem si to za poslední dva roky zažil!) ... prostě "neunesu" top, jak zaměstnavatelé okrádají své zaměstnance ( živnostníky zas ojebává stát) - takře uzavřený kruh - KAŽDÝ OKRÁDÁ KAŽDÉHO.

A dovolím si být prorokem, že s tím nemá hospodářská krize nic společného a rozhodně to tu bude i za dva roky ... tohle totiž není jen o ekonomice, ale o morálce...

Já to nevyřeším!!! ... a jen děkuji osudu, že jsem sám, nemám děti a nemám dluhy. ... když jsem na posledním svém místě viděl ty unavený sedřený lidi, co měli strach o práci, jen aby měli co dát dětem do huby, potažmo nepřišli o střechu nad hlavou!? ( A choval bych se stejně být v jejich pozici!!!). V tu chvíli byla největší frustrace z té bezmoci něco změnit .... když pak člověk vidí tu špínu ...bych blil Milane.

Jsem blázen! ... ale mé bláznovství je nic proti tomu, co jsem měl možnost vidět na místech kde jsem pracoval! ... dámy a pánové, ani mí přátelé mi nechtěli věřit. Když jsem přišel z vojny, věřil jsem že největší absurdistán mám za sebou :-) ... ale opak je pravdou.

No
13:01:47
03.11.2013
Nwkt
-> P@nis: Nepleteš
13:01:19
03.11.2013
P@nis
-> dragon_cb_cz: Pokud se nepletu, můžeš být vedený na ÚP jako nezaměstnaný a k tomu mít dohodu a měsíčně si přivydělat tuším 4200 kč (když se tedka někdy zvedla minimální mzda), aniž by tě vyřadili. Takže těžko říct co je pak výhodnější.

-> King: Nečerpáš na děti?
12:15:34
03.11.2013
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> SexyStroj 03.11.13 01:18:04: nechci te nijak urazit, ale na to, kolik ti je let, bys už měl mít trochu rozum .. tady na Slovensku chodí lidi do práce i za 350euro (9tis kč).

Je potřeba si uvědomit, že situace je zlá a jen tak lepší nebude. Čekat na zázrak se né vždy vyplácí.
11:46:01
03.11.2013
Alenka
Tak neasi 1
10:50:04
03.11.2013
King
Ja to vedel!9 3
10:37:26
03.11.2013
Alenka
-> King: ja se do tehle debaty radsi vubec nebudu zapojovat uz jen kvuli tomu, kolik dostavam zaplaceno za to hovno, co delam 3

Navic, je treba myslet na kojici otce, jejichz dusevni stav je neustale pouhy krucek od nervoveho zhrouceni a s nim spojenym teatralnim odchodem z fora a mazanim karty auta, takze radeji pomlcim, nez aby se kvuli mne nekomu zastavila laktace :)
09:43:15
03.11.2013
VeTeV
-> SexyStroj: jako chlape asi chápu tvojí frustraci a rozmím i tomu, že tě sere, jak tady s náma docela platově vyjebávaj... ale ono je to čim víc na východ, tim horší. Nicméně jak naznačil p. kolega -> dragon_cb_cz: asi bych taky šel dělat cokoliv než bejt na pracáku s nejistou budoucností. Nějak se mě prostě úplně nelíbí, že bych měl mačkat sociální systémem a nedejbože se nechat od státu živit, ale asi se mi to kecá, když práci mám no...
09:29:44
03.11.2013
King
-> P@nis: To je presne ten pristup, kterej se mi prici a to tak, e hodne. A nic na tom nemeni fakt, ze jsem do toho systemu nadojil nechutnej ranec a moh byh cerpat s teoreticky s cistym svedomim.

-> dragon_cb_cz: Chtel jsem uz vcera napsat to samy, ale je lepsi, kdyz to zformuluje diplomat jako ty :-) Nedej boze, aby se toho chopil Alenka :-)-> spartra: Vzhledem k dosavadnim 7 polozkam v moji pracovni kariere a k veku srovnatelnymu se Sexystrojem bych si dovolil se za teoretika nepovazovat4
09:01:53
03.11.2013
dragon_cb_cz
-> P@nis: Pomoc v hmotné nouzi je zastřešující termín pro příspěvek na živobytí, příspěvek na bydlení a případnou jednorázovou pomoc. Na všechno z toho má nárok i když pracuje (při splnění příslušných podmínek o výši příjmu atd) a naopak v hmotné nouzi nejsi, pokud jsi odmítnul nabídku práce z pracáku (třeba)...

Takže ano, souhlas, je potřeba si říct o to je k dispozici a hledat lepší práci, ale z mnoha důvodů je lepší při tom mít alespoň shitskou (a třeba na částečný úvazek) práci - člověk pak nepropadne tak snadno apatii a neztratí pracovní návyky...
08:43:08
03.11.2013
spartra
mě zas přijde, že tu je spousta teoretiků157 každá prdel má dvě půlky158
06:41:20
03.11.2013
P@nis
Dělat za minimálku vs. příspěvek na bydlení, soc. minimum, hmotná nouze (či jak se to jmenuje) a je na podobné částce. Je třeba si říci o peníze v sociálním státě a "dobrou" práci hledat dále4
01:56:59
03.11.2013
dragon_cb_cz
-> SexyStroj: To si každý musí spočítat sám, jestli je pro něj víc ponižující makat za minimální mzdu, nebo brát podporu z pracáku (a po 5ti měsících už ani to ne)... Pořád je ta minimální mzda víc než ta podpora.

Chápu, že po X letech, kdy jsi se měl líp je teď na hovno brát podřadný práce, ale doba prostě stojí za hovno a ještě nějakou chvíli stát bude - a je podle mě lepší to přestát se shitskou prací než s žádnou.
01:18:04
03.11.2013
SexyStroj
-> dragon_cb_cz: no?! ... asi jsem blázen!? ... v podstatě to co říkáš je pravda. ale já to prostě nemohu přijmout ... jsem blázen ... ale práci za minimum prostě nechci. Nemohu si pomoci, ale to co tady je mi přijde pro člověka ponižující ... no ... budu to stále zkoušet, a snad narazím na dobrou práci...každopádně díky, mám o čem přemýšlet:-)
01:00:04
03.11.2013
dragon_cb_cz
-> SexyStroj: Pokud řešíš, že nemáš 6000 na profesák, tak je tvoje vybíravost ohledně práce dost překvapivá... pokud bych řešil, že až přestane chodit podpora tak nebudu mít kde bydlet, tak bych si klidně sednul za kasu v Tescu - momentální ekonomická situace je prostě na kokot a ještě rok-dva bude a kdo nemá na nájem a zároveň se mu příčí makat za minimální mzdu, tak nemá všech 5 pohromadě....
00:04:16
03.11.2013
SexyStroj
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: 12000kč až 13000kč mi bohatě stačí!!! - Nejlépe Brno - je mi 40let.

A po pravdě?! ... Nechci vzít to co je ... chci dobrou práci. A když píši dobrou, tak nejde jen o peníze!!! ... Jde mi o to, aby mě také práce naplňovala, abych se do práce těšil a dávala smysl. A pokud možno, aby tam nevládl strach jak jsem to zažil naposled před dvěma měsíci v mém poslední zaměstnání... zkrátka chci práci, která mě uspokojí jak finančně, tak duševně....

... v životě jsem dělal spoustu věcí a spoustu jsem toho i zažil - pracoval jsem tvrdě fyzicky i hlavou. Dokázal mít plat plat minimální a zažil jsem na "pásce" i 60000kč ...to říkám jen pro dokreslení, že už něco pamatuji:-)

No a za ta léta jsem poznal. že každá mince má dvě strany ... a jediné co dneska chci je "normální" práce, kterou nebudu nenávidět, kde si odpracuji to své a nashledanou ... Je to moc?! ... Obávám se, že ano.

A také nechci dělat všechno! ... jo, zní to nepokorně, ale znám svou hodnotu a "otroka" už taky dělat nebudu... Pracuji poctivě a dobře, ale něco za něco ... protože pokud práce není "něco za něco" a je to o almužně, pak to není práce , ale otročina.
Extreme Tyres