-> MisakusX: Jo to me taky napadlo, nejdriv jsem chtel na velkej doktorat prezencne, ale zas takovej srdcar nejsem. Nicmene moznost delat si Ph.D. kombinovane uplne nezavrhuju a mozna na to casem dojde. U nas je ten poplatek za rigo tusim 5500,- coz se da a neni problem na to nasetrit.
-> P@nis: No nebudu lhat, jo jsem statni zamestnanec (vzhledem k vetsimu vyskytu sympatizantu Strany svobodnych jsem to tu nechtel moc prezentovat, ale co...

), proto je ten plat takova bida s nouzi, ale jak rikam v porovnani s mejma ctizadostivejma kolegama co se serou do advokacie a za min. mzdu breci nekde 12 a vic hodin v praci si muzu piskat. Navic rok ve statni sprave se mi pocita do ty trilety koncipientsky lhuty. Takze kdybych se nekdy rozhodl delat nejakyho hard lawyera, tak nic neztracim. Jasne ty zkusenosti budou trosku jiny, ale kdyz clovek neni kokot, tak to neni problem. A navic, to co mou cinnosti do statni kasy prihraju i po odecteni nakladu na muj plat je stale docela dost penez, takze sice statni vyzirka, ale zase nejsem zadarmo drahej