Dobrý večer pánové :)
Děkuji za věcné připomínky, moudra, truchu rozumů a několikero prázdných urážek.
Prve pro pořádek, ať si vymezíme obecné spekulace rovnou:
- ano, stará auta mě živí
- ano, nesmírně mě to baví
- ano, mám co jíst
- ano, má práce je můj koníček / můj koníček je má práce
- ano, dělám mj. i obchod - tj. nákup / prodej (výsledkem je zisk - ten obchodníka živí)
- ne, furt nejezdím v Bentley (Rollse už ve skladu nicméně mám)
.. a ano, dělám to dle všeho dobře, neb mám své hejtrs (čímž se dá prý dá také měřit úspěch).
(Ano, v předcházejícím řádku cítíte správně drobný popich).
Teď pojďme k závažnějším věcem, byť začněme roztomile: jsem považován za tvůrce trhu (a fakt mě to lichotí), jsem považován za ničitele trhu (a to je samozřejmě naprostá pravda!!!!), a jsem považován za ..
..roztomilé, děkuji zdvořile. Na rozplétání popletů jsem již dávno - na principu “chytrému napověz” - rezignoval, pro ostatní inteligentní (byť třeba s vírou, jež neuznává kapitalistické principy) doplním, že “trh” se reguluje sám, vždy.
Ale pokud si panstvo ráčí přád .. ano, jsem leader trhu, dobrý den.
A teď si konkrétně:
-> Nwkt 22.05.20 10:38:54: fuu, todle je nice story a krásný příklad “fake news” - nehodnoťme teď prosím ani autora, ani jeho motivací pro “stvoření tohodle”, dovollím si jen několik otázek Tome: Proč v příběhu nejsou žádné relevantní propoje na mě? Kdy si mě viděl naposledy s černýma delšíma vlasama? Kolik existuje pitomců s bílou dodávkou a vlekem? Jakým mechanizmem by sem měl kdo dobrat zpětvzetí kupní smlouvy - výhrůžkou fyzické ataky, nebo že by citovaná PČRka kupku zneplatnila? .. odpověděl sis v duchu? Tak jo, jedem dál: proč mě pan tvůrce tohodle příběhu není schopen říct kdo, kdy a kde mu “tudle story” nabídnul k poslechu? Moje velmi indiskrétní otázka “proč publikujete lži” samozřejmě zůstala nezodpovezena taktéž .. a teď otázka nejveselejší: proč ty, moudrý hoch, šíříš tudle absurdit plnou, nepodložitelnou pohádku dál?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 22.05.20 11:33:42: Ahoj Honzo, ano, jsi na mém ignorlistu, ..ono, přečti si někdy posty, které pouštíš internetem - myslíš, že mě baví číst tvé urážky? Noup. Nepřinášíš žádnou hodnotu, chováš se jako hulvát a cítíš se dotčený, že “nemáš místo v mé sociální bublině”? .. už jsem na to reagoval několikrát, tak to zkusím naposled, snad už se k tomu nebudeme muset vracet: ano, jsme na stejné lodi - oba jsme ve stejném trhu - pro oba z nás platí stejné podmínky, oba se potýkáme se stejnou nedostupností .. snad se mě to podaří dostatečně zobecnit: jsi šikovný kluk, postavil si pěkné auto .. ale to ti nedává patent na rozum - zkus si nad tím podumat trochu ;)
-> 1560 - zrušená registrace 22.05.20 12:06:56: “chalupářův sen z 90.” se to jmenovalo. Popíšeš nám prosím trochu ze široka tu historku o nepodloženém vlastnictví a “o autě, co určitě nebylo to, co bylo na fotkách”?
Prezentační materiály pro prodej Primy z “chalupářova sna” jsou zde:
Škoda Favorit Prima - chalupářův sen z 90.?
a zde:
lukr.rajce.idnes.cz/Favor
it_prima - budu rád, když budeš velmi konkrétní.
-> Jarda - zrušená registrace 22.05.20 18:44:56: Ahoj Jardo, todle je moje první auto ever, při posledním stěhování jsem se pokusil i něco natočit
Dlouhodobé projekty - Favorit - investice pro děti?
- je to fakt starý video .. a je fakt strašný.
Pro další dotazy jsem k dispozici, popř. mě můžete vybanovat a nadšením smýšlet další historky.
Cestujte klasikou, zdarec ❤️