-> minno 16.12.22 20:28:29: Vzhledem k tomu, že Zásilkovna ani nemá informace o tom jak moc je box obsazenej, tak pochybuju, že ví jestli je nabitej nebo ne

Ten muj slavnej balík vezli k Z-Boxu 2x a dvakrát se s ním vraceli na depo, protože až u Z-Boxu zjistili, že ho tam nemaj kam dát. Škoda jen, že tuhle informaci nedostaneš ani do zprávy, ani do mejlu, ani do aplikace - tam vidíš jen že to doručujou a pak že je zas na depu. Proč, to se ale nedozvíš.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 16.12.22 20:42:52: Opět jsem tam volal další den, opět mi nikdo nedokázal říct, proč to jelo podruhé do Prahy a zpátky, ani proč to nedoručili, když už to na depu v Plzni maj 3 dni. Furt slibovali že další den to určitě už bude. No a když to nebylo ani 13. den, tak jsem tam opět volal co tedy s tím - to mi řekli, že jim to ukazuje, že je balík na "controllingu", ale že neví proč. Že bude asi poškozenej a že ho možná nedoručí vůbec, ale že to neví (fakt bezva - od začátku do konce nikdo nic neví). A že mám kontaktovat prodejce, ať mi tu zásilku poskládá a pošle znova, protože tenhle balík nejspíš nedoručí :) Tak jsem volal na prodejce, tam mě vyšli maximálně vstříc, zásilku znovu poskládali z toho co měli skladem (tedy krom několika věcí co už neměli, za který mi vraceli peníze) a dokonce mi tam nechali i původní ceny, páč mezi tím několik věcí podražili. Balík mi poslali znova a znova Zásilkovnou

Druhej den mi přišla zpráva, že mam balík na výdejním místě, tak jsem si říkal, že to přecijen jde, když se chce - no a on to byl ten první balík, kterej 15. den cestování doručili. Balík byl roztrhanej a přelepenej páskama Zásilkovny, ale naštěstí tam nic nechybělo a byl poškozenej jen jeden obal puzzlí pro malou, takže jsem to přebral a nechal už být. Jen tedy už byl na cestě i ten druhej balík, takže jsem to zase musel řešit s prodejcem, balík nevyzvedl a ten se jim pak vrátil. Takže bezva, no :) Na lince Zásilkovny neví nikdo nic a udělali v tom ještě větší zmatek...
E: Jinak prdel je, že u toho druhého balíku mi přišla notifikace, že je připravenej k výdeji. Hned druhej den ráno mi přišla upomínka, že jsem si ho ještě nevyzvedl a pak už vůbec nic

Tu upomínku bych třeba čekal den před tím, než to pošlou zpátky jako takovej "last call", ale namísto toho to přijde den po oznámení doručení na výdejní místo a pak už si naser...