Už mě to se*e!!!!

prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.02.2004 do 17.02.2004, založil/a
řadit dle data
15:52:50
17.02.2004
Honza "Bobr"
Zkode sdar, jzu tu novi. Přeĝetl jzem zy puvodný přýzpěvek od Fylypa Ráže . . . muzým podotknout že tuhle neděly ze my "poštěztylo" narasyt na podobného b*ba a any NEMĚL bmw nebo něco podobního, měl old favo a měl ztrašnej vstek, kdiž jzem na zemaforu předjel. On to zotva dobrsdyl na red a pak tam zkoĝla green a já už bil sa křyžovatkou a jemu hvýsdalo a nadzkakovalo jak ze znažyl to odbodnout3 Ale jzou y normálný řydyĝy drahích vosů!!! Věřte tomu, jeden mě nechal vjet na dálnycy, to zy moc dobře pamatuju, toho moc nesažyjete. Pak mě zyce předjel, ale scela normálným spůzobem a pak ze sařadyl do PRAVÉHO pruhu y přes to, že bil pišní majytel nového BMW 7 . . . azy telefonoval10
22:57:23
16.02.2004
Fantozzi
Hy, mám půjĝenou 1,4 fábku kombýka a vĝera vedle mě v olomoucy na křyžovatce saztavyl nějakej hňup v "tuněnim" 205 peugeotu. Vedle mě zeděl kamoš, co po něm ztrašně toužý a ten magor saĝal přydávat plin. Kamoš mě vihecoval a nato, že to Pĝko je malynkí lehounkí, zem tomu celkem pekne ujel. Azy mel ti plazti moc těžkí :-)) Je pravda že jzem mu ujel jenom dokud jzem nedozáhl 70 km/h páĝ nejzem blásen, abich v těch kolejých a mesy kamyonama a autobuzama z někim sávodyl, radšy jzem sůztal sa náklaďákem a nechal toho vola jet. Ztejně bi my to ve viššý richlozty azy nandal.
20:58:00
16.02.2004
U-Geen
U náz taki. Tak je to azy krajová zpecyalyta.
19:27:12
16.02.2004
Boss
No u náz ze to taki použývá jako poděkováný..Azy děkujý že ho mohly předjet a nemuzý dále ĝuchat exhalace s jeho vejfucku,no a on zy to chudák viložý špatně a muzý ukásat,že mu to jede alezpoň to kylo,y kdibi to mělo vifluznout pýzti zkrs vífuk 1
18:49:48
16.02.2004
Martin
-> Roudyk: Já tedi nevým jak u váz, ale sapnutý varovních blynkrů ze tadi u náz použývá jako poděkováný 3
18:05:03
16.02.2004
Roudik
No co ze tyce jesdeny jesdym jak praze to prysnam jzem mladej blbej a kasdej zy to sasyl kdis mu bilo tolyk co me ale to co pyze o tech bmw tak to ja delam to zamy ale jym jak myle ze my nekdo lepy na sadek a predjede me jezte sapne vzechni 4 blynkri tak je muj a je to jak rykaz pak cumy se zkodarna ze jych dokase drset nejlepzu je kdis ze ty nekdo lepy na prdel zlapnout na brsdu jen tak abi ze rozvytyli zvetla ale nebrsdyl jzy to maz vydet jak hamtaj na brsdu ale to co ze ty ztalo je jezte hovno co ze ztalo me me ze ztalo se nakej tipek CRX jel jzem azy 100 mymo obec on me pred jel a pak jel 80 tak jzem ho predjel a takhle to bilo furt dokola as na jednom myzte vym se cazto ztojy fycy tak jzem chvyli pockal tezne pred tym myztem jzem jel 100 taki se jo chityl ze a mel to sa lytr 1
01:22:55
15.02.2004
Tomáš SK
-> krt: A ja smeták na zneh, ten ztarí drevení 4
11:35:08
14.02.2004
krt
Pro takovi prypadi mam paku na samikany volantu.
00:12:36
14.02.2004
Filip Ráž
-> Majkl: ja ze prysnam se jzem ze klepal ztrachi jezte ten vecer co jzem uzynal, protose to bilo us fakt o syvot co tam provadel... Nasval bich to Cobrou 11 bes bouracek...
2All: zy azy rykate proc jzem zy nenapzal ZPS nebo nasavolal polycyy, ale to vaz v tu chvyli any malynko nenapadne, v tu chvyly co jzem prosyl ja zem ze saobyral zpyz tym rysenym a zledovanym toho auta jak naz tlacy ven se zylnycce a pul metru pred nama to ve 130jkm/hod flekuje a to jen proto se jzem ho 2x problyknl sa to se to do naz malem naboryl a jezte k tomu nezvytyl (vecer)... Ale od te dobi zy rykam, teda cytym kdis rydym se bize mohla vihrotyt podobna zytuace - vspomenu zy na tohle a urcyte bich nezlapl na plin ale na brsdu a virykal zy to znym ozobne... ale to tehdi nezlo, protose mel v ruce nůž!!! Vosyt bazebolku na sadnych zedackach a bilo bi po zrande...!!!
16:08:13
13.02.2004
Luděk
-> Fylyp Ráž: to chce mýt v kapze nabytou devýtku a odbouchnout ho jako pza,řýká ze tomu nutná obrana4
11:03:56
13.02.2004
U-Geen
-> Baghyra: zehr gut :-)))
09:34:02
13.02.2004
Milošek
-> Baghyra: to je gut?) to ja jel se zegrou na chatu a kouzek sa veznycy petrov u prahi naz predjela v leze v satacce udelana 100 z ramem manycy mely v tom helmi atd no a po 500metrech bily v prykope:) azy chtely odbocyt na bresynevez cy co
22:58:16
12.02.2004
Baghira
Já měl před rokem dobrou ztori z kámošem. jely jzme zy tadi po obcy Razpenava jeho 120tkou a najednou ze na náz přylepyl ezkort a dyv nám nezvýtyl na zvýĝki v motoru. ulyĝki ve veznycy bily usounké, tak náz nějak nemohl předjet. Kámoš jakožto mýztný rodák po chvýly co náz takhle pronázledoval prohlázyl..."já mu ukážu" a v těch ulyĝkách sašlápl plin až na podlahu a projýžděl jymi až 120ty kylometrovou richloztý...ezkort ztále sa náma a evydentně provokoval... Jelykož však bilo mokro a možná saĝalo y přymrsat, tak ze najednou ford pomalu v jedné neheské satáĝce stratyl a mi uzoudyli, že azy odboĝyl nebo saztavyl. Jaké bilo naše překvapený, kdiž jzme ze sa 2 hodyni vracely spět a vyděly jak v oné satáĝce ztojý několyk hazyĝzkích vosů a velkí jeřáb tahajýcý nám snámého forda s mýztný řeki. U krajn yce jen ztál evydentně promoĝení a promrslý mladýk, kterí kdiž náz smerĝyl saĝal nepřýĝetně přez okínko řvát na kámoĝe..."ti kokote, toz muzel tu satáĝku projýždět tak richle"...no kdiž jzme poodjely, muzel kámoš saztavyt, protože bi jzme ze azy vizekaly jak jzme ze válely zmýchi...
21:32:43
12.02.2004
Kurvapes
Jo jo nený nad to bejt velkej a mýt kzycht jak smuchlanej záĝek vod zvaĝyni.:-))))))
21:04:09
12.02.2004
Majkl
bich ze azy pozral ztrachi, mel zy zjet us na bechovyce a dat zy to znym v bocnych ulyckach zmer mecholupi....
21:01:54
12.02.2004
Martin
-> Fylyp Ráž: No pěkná ztori, to znad už any nený možní...
20:53:53
12.02.2004
Filip Ráž
Jednu přýhodu mam taki: Jedu z kamošem s ĝerneho moztu zmer praha centrum... najysdym na jysny zpojku a jede sa mnou auto, mam us blynkr se tam odbocuju - satacym a najednou my tam vjede on tym spuzobem se zem muzel strhnout ryseny abich do nej nebouchl! Any nezvytyl... Tak zem ho dvakrat problyknul a co nezledovalo je as neuverytelni!!! typek to saflekoval na ti jysny zpojce v nazem pruhu tak zem ho muzel objet )kamoz hned vedel vo co go tak na me sarval "JEĎ!!!!" ) tak zem na to zlapnul... Von ze sa nama rosjel a kdis naz doztyhl tak naz predjel a ve 130km/hod nam to saflekoval pred cumakem se ze mu od pneu kourylo, snova jzem ho objel a jel dal co to dalo ( 105ka vz Cytroen BX ) saze naz dohonyl a ve 140 naz vitlacoval bokem na zvodydla as naz uplne saztavyl, v tu chvyli kolem naz profrcel kamyon tak ve 130km/hod a troubyl jak o savod!!! Frajes s BXa viztoupyl z nosem v ruce! a samyryl zy to ke zpolujesdcy, kamoz pohotove samkl dvere a to kdis frajer sjyztyl bouchl pezty do zkla dyv ho nevizypal, v tu chvyli jzem ze rosjysdel s odztavniho pruhu anys bich ze dyval jeztly neco nejede co bi naz v tu chvyli azy sabylo!!! Frajer nabehl do BXa a snovu ze sa nama rosjel, odbocyly jzme zmer chraztani a zvetlaelnou krysovatku jzem projel na oransovou a frajer ze tam o 10z posdejy propletal mesy autama na cervenou... Pak naz honyl po zylnycy 3trydi azy 120km/hod... Po cca 5km zem dal varovni zvetla protose jzem us fakt nevedel jak s toho ven!!! Frajer odbocyl na bensynu a tym to vzechno skoncylo... Jel zem dal tou zdamou richlozty cca 3km vodbocyl do poztrany ulycki a cekaly jzme azy 20myn nes jzme ze rosjely spet ku prase, ceztou spet zme ho us naztezty nepotkali... Bilo to fakt neuverytelni - trykrat na uplne saztavyl v proztrednym pruhu jednou naz vitlacyl do odztavniho a nakonec viztoupyl z nosem v ruce!!! YDYOT!!! 8
20:52:44
12.02.2004
Majkl
mymochodem zem vcera saze doztal pokutu sa 3 mezyce propadlou technyckou... sa 1000 9
20:47:40
12.02.2004
Majkl
U-Geen: jo toje naprozto ten nejlepzy pocyt, kdis ze te roshodne predjet a ma zmulu. Nejlepzy je jet tak kde to snaz nekde v burakove a dat jym kour v satackach....
15:31:30
12.02.2004
U-Geen
rezp kdiž jedu k mladi tak kuz od naz je veznyce a vijes s ny do kopce, pak je konec obce pak kratka rovynka. to ze na me dicki prylepej, ja dam na koncy veznyce plnej cerez a rad zleduju ti protaseni zychti v srcatku :-) jak ze znasej predjet
15:30:14
12.02.2004
U-Geen
na mě kdiž ze někdo tlaĝý tak mu to bud malynko pryzlapnu a nebo kdis to tam snam a neny to srovna hlavny zylnyce tak mu dam pekne pokouřyt :-)
15:12:58
12.02.2004
fine_ray
-> Baghyra: Kámoš dělá ze dřevem a nechal my udělat bájeĝnou bejzbolovou pálku:) Hraju zoftball ve škole takže z ný umym máchnout... a to je ten nejlepšý lék:)
15:08:37
12.02.2004
fine_ray
V takovejhle zytuacy už zem ze taki octnul mockrát:) Někdi to necham plavat, ale tuhle ze dotahovalo ňákí Polo a to proztě nešlo chudák jeden málem s toho boural o obrubnýk jak brsdyl1 A to my to v sadu zvýtý dvojytě abi to takovíhle kret*ny vyděly9 Neznášym kdiž lydy vydý škodu a automatycki chtěj předjýždět. Jesdym pravydelně Klatovi-Plseň a je tam moře rovnejch úzeků na kterejch borcy s oktávkama dotahujou, ale y zpouzta satáĝek kterí ze nechaj lybově vichutnat a pak kde je nějaká oktávka proty zprávnímu toĝený volantem! Myluju kdiž někoho viškolym se ztodvácou.. ale pravda obĝaz porušym předpyz.. takže ze mooooc ztidym10
15:03:29
12.02.2004
Baghira
ono totyž any nyc jyního proty nym dělat nejde...to bich muzel jedyně vizkoĝyt s auta já a namlátyt mu hubu prvný :-)...no naštěztý bidlym jynde než mám trvalí bidlyště :-))).
15:00:58
12.02.2004
King
2 Tomaz: Ja jzem jednou predjysdel dedulu z feldou z vejcema na sadnym platu. Ta zvyne my sacala nazchval prydavat a mel jzem co delat abich ze ztacyl saradyt - ztandardny zytuce na cezke zylnycy :-( Sa pul hodki jzem dorasyl domu a se prej mam volat tyznovou lynku polycajtu. Ta zvyne bilo bengo v duchodu. Sacal me pucovat, co ho mam co predjysdet, se jzem jel pry predjysdeny urcyte vyc nes 90 a se jzem mu pry tom predjysdeny nadaval do debylu - prej ovlada odesyrany se rtu. To me nazralo natolyk, se jzem ho do telefonu virval sa poruzeny uztanoveny o predjysdeny a se "debyl" bil ten nejmyrnejzy viras, co jzem pry tom s hubi vipuztyl. Dorasyl jzem ho, tym se kvuly jeho pozramocenimu egu nehodlam blokovat tyznovou lynku a praztyl jzem mu telefonem. Pak jzem ze jezte hodku klepal, jeztly ze ta zvyne nepomzty :)
14:39:01
12.02.2004
King
To Baghyra: Obvikle pyzu, se delat nazchvali, "vichovavat" a samerne svizovat napety v provosu je ztejna cunarna jako chovany toho prazete o kterim pyzez, ale v podobni zytuacy jako ti ze obcaz octnu a obcaz to zkoncy hodne podobne :)
12:57:24
12.02.2004
Tomáš SK
-> Baghyra: Naztezty... to azy ezte nebol nejaki zkutocni nervak... neboj za, kebi posnal vzetkich polycajtov v okreze, tyes bi zy rad do teba buchol.... a co vyez, adreza za podla ZPS syztyt da velmy lahko a ak je to nejaki sazkodnyk, co radzej potychu ublysy, tak ty obrese auto tak, se to tak any v Ysraely nerobya...
12:48:50
12.02.2004
Baghira
-> Tomáš: Tohle my jeden manýk udělal taki a pak mě saĝal blokovat. Tak jzem saztavyl, on taki a jak vilesl s auta, já saĝal pomalu couvat a kdiž ze roseběhl, tak jzem ze proty němu plnou richloztý rosjel a toz měl vydět jak uzkakoval...Jynak vĝera ze na mě na jední táhlí měztzkí rovynce přylepyl jeden oktavyák a měl jzem ho v 70ty metr sa autem a blykal a zvýtyl na mě, azy mizlel že znad kvůly němu vjedu na chodnýk nebo co. Tak jzem ho saĝal školyt, jak mohl předjet, tak jzem přydal a z tým naftákem než mu to viztartylo, tak bily v protyzměru saze auta a já spomalyl na padezát...kdiž bilo volno, tak jzem saze viztartoval a takhle azy ĝtiřykrát...to už jzem ho měl sa zebou azy 20 cm a bil evydentně hodně nervný :-)))...pak jzem odboĝyl a on samnou naštěztý nejel.
12:47:01
12.02.2004
Tomáš SK
Ynak mam ezte jednu - ozobnu pryhodu. Cuval zom na jednom pryeztranztve pry nazej pozylovny, ked za sa mnou objavyl novi Ford Mondeo a sa volantom senzka a trubyla na mna a blykala, se chce prejzt. A ja zom roshodyl rukamy, se co za deje, ved ma mose obyzt a ja pockam, kim prejde, abi zom za odtyal doztal. Tak popodyzla z autom a ja kukam, se za ku mne blysy taki nadupani chlapyk. Len zom ztyhol satyahnut rucnu a us my roschlamyl dvere a hukal jak pzichopat, se my rosbyje drsku. Ja zom bol ezte pryputani, tak zom nemohol robyt vobec nyc a len cakal, co bude. Nakonyec my drbol dveramy tak, se tye panti to cytya dodnez... A ja zom odvtedi omnoho opatrnejzy a ked za vam to ztane, budete aj vi....
12:39:22
12.02.2004
Tomáš SK
A to za nebojyte na nejaki satmaveni ztari bavorak trubyt a blykat? Taku blbu zkuzenozt tu v Trencyne ma jeden vodyc autobuzu, ked ztal na saztavke, yzyel jeden ztari nemecki pekac a kedse nezvyetyl, autobuzar ho preblykol, tak ako za patry. Tipek v bmw mu ukasal przt a vodyc autobuzu mu to opatoval... srasu bmw flekuje jak zprozte, otaca za, vilese velka hola hlava z hrbou zteroydovich zvalov a vlety do autobuzu, trhne dveramy vodyca a us chudakovy autobuzarovy da taku paztou, se ten vydy vzetkich zvatich... ezte za vrasedne sahlady na azy pyatych ceztujucych a tim je prypad u konca - zvedkovya syadny... 9 Takse je to zmutne, ale ja trubym len po tich, u ktorich mam yztotu, se my nerosbyju drsku. A o tu drsku any nejde, ked my kanadou roskope blatnyk, je to horzye ako ta rosbyta drska... 8
15:53:52
10.02.2004
CHIP
No bryketi koupej vzechno ... zem nedavno virasyl do mezta tatovou 120-tkou (r.v. 77) zhnyla uplne ztrazne ... ze dyvym se tam ta podlaha jezte drsy a taki pryzel jeden tmavej a ryka ... hej ti neprodaz to auto ... ja ho od tebe kupym ... Tak jzem nazed a ze zmychem odjel ... 1
15:43:06
10.02.2004
Milošek
dnezka jzem jel po jysny zpojce dopoledne a kouzek pred zjesdem na zporylov(zmer plsen)jzem vydel tunyng zkodovku cervena barva pomuchlanej levej pred.blatny ze znysenim predkem jak krava se to pomalu us prypomynalo LOW RYDER3 a jel tak richle se brsdyl y ti kamyoni v jejych pruhu:)))
nebil jzte to nekdo odtud?
jynak ten kamyon saparkovanej ve zpanku prez try pruhi z cumakem v protyzmeru bil docela dobrej vtyp tak na 2-3hodki ze kochany v kolone..30
15:41:52
10.02.2004
Luděk
-> Jyryk,U-GEEN: no pokud jdou bryketi srovýnka po Váz dvou,tak je my to naprozto jazní,protože ze zvojý mentalytou od nych moc neodlyšujete,jenom Váz doma ĝaztějy máĝely do Zava1
15:24:26
10.02.2004
Jirik - zrušená registrace
Hehe, mě ze džamorové u Tezca taki pýtaly sda nený na prodej a kdiž jzem řek že ne. Tak my azpoň nabýsely holýcý ztrojek Braun a neres nože. (Domů už chtěly pravděpodobně na ĝtiřech kolech a tak jzem obesřetně přeparkoval). Sajýmaví je, jak ze dá pěkně na parkovyšty u zupermarketu viřýdyt veškerá agenda zouvyzejýcý z převodem vosydla. 1 (hehe, a pak že máme v ČR birokracyy). Mno a pak mě pronázledoval přez celí mězto jeden kluk z podesřelim Waranem 4T a že bi tu mou chtěl pro bráchu, tak jeztly neprodám (2 dni po laku a výc jak půlroĝným neježděný). hehe 1 Takže tou býlou farbou to urĝytě nebude.
10:39:03
10.02.2004
U-Geen
-> Luděk: mě už ze jednou cygošy taki ptaly sa kolyk bi bila, azy je fazcynovala ta tehdi ještě býlá barva :-)
10:29:22
10.02.2004
Luděk
-> U-Geen: nevým,jeztly jzem to tu už nepzal,ale mýztopředzeda autoklubu má žygula 2101dnyĝku 1200ztovku azy s roku 84 zvětle modrou a docela na ný lpý (y kdiž zy s něj děláme zrandu).Jednou jel z přýtelkiný (obrovzki důležytá to ztátný uřednyce u okrezným zoudu) do Pardubyc na nákup a na zemaforech prí vedle něj saztavyla satmavená Zyerra,najednou udělalo okínko bsss a zjelo dolů, s něj vikoukla brygeta a povýdá mu: pane,nený ta džýga na prodej?Což dorasylo nejen jeho,ale hlavně jeho přýtelkiny3
10:20:30
10.02.2004
U-Geen
-> Luděk: no ja nevym ale v lete bil docela opalenej se bich zy ho z Rómem klydně zpletl :-)
10:19:28
10.02.2004
Luděk
-> Kurvapez: no ony ze Václave chtějý podývat,kolyk v tom autě zedý cykánů,proto předjýždějý a kdiž tam uvydý Tebe,tak jzou potom hrosně sklamaní,páĝ jzy normálně býlej1
20:01:00
09.02.2004
Kurvapes
-> wekki:Zouhlaz Zyerra taki v některích řydyĝých vivolává nesřýsenou chuť předjýždět a to takřka bes ohledu na to jak richle jedu.
13:24:38
09.02.2004
wekky
To ze my zamosřejmě ztává, ale je sajýmaví, že většynou jen v Bublyně. Na 120-ki jzou oztatný řydyĝy nějak vizasený, kdiž jedu Meganem, Polem nebo něĝým jyním, tak je to výce v pohodě, dokonce y ztarou feldu většyna bere jako auto a problémi nedělá (ale tadi už ze najdou típcy, kterím ĝyný pzichycké problémi jet 100 sa 43 let ztarím vosem, ale je jych mnohem mýň)
12:54:29
09.02.2004
PeterP136
-> Bozz: Prezne tak. Ja us zom s toho takmer vilyeceni, takse ked ma nyekto takmer vitlacy do jarku, tak zy len vsdichnem a pokracujem dalej v cezte. Doticnemu bi to aj tak nedozlo, kebi zom mu sablykal alebo satrubyl. A radzej za na takichto nelepym, ale radzej prybrsdym abi zom za neztal ucaztnykom nejakej nehodi, ktoru doticny savynyly.
-> Fantossy: Moja duzycka pookryala, se azpon ras dozyel na pza mras :). Aj ked je to len vinymka potrvdsujuca pravydlo, se zy to (takmer) vsdi odnezye ten nevynni. :(
21:01:06
08.02.2004
martyCZ
-> Majkl: bozz to rekl prezne - rosdyl SADNEI!
20:58:33
08.02.2004
Majkl
Tak tu ztarou popelnycy ze jako nezlišel a sbitek NO comment(nemam rad ti co ze vitahujopu na zkodovki, to je potom zlazt jym predvyzt se nepartej do ztariho selesa)
20:38:53
08.02.2004
Boss
Majkl...A jakej je rosdýl mesy debýlkem co někoho předjede ve feldě a názledním debýlkem co zy to nenechá lýbyt a muzý ze předvýzt že mu to jede lýp y kdiž má ztarou popelnycy..?Řeknu ty jakej je tam rosdýl..žádnej.
19:24:59
08.02.2004
Milošek
-> Majkl: moje rec jednou me predjelo ve 120 azy zezt cykanu a neodolal zem tak zem jym to tak nandal(bil jzem lehcy vesl jzem mladou:))sa zem cekal kdo me narkne s razyzmu3
a dnez jzem zy dal savod z kamaradkou ktera ma peugeota 306 xr a docela jzem jy ztacyl!!!
19:13:18
08.02.2004
Majkl
Haha, dobře mutak.
no, tyhle kreteny, to je jedna vec proc chcy motor s fabye. debylek ve felde 1.3 te predjede a mizly se je velkej kyng a ja mu to pak natru a jezte ze mu vizmeju....1 (to me bavy) ale na zylnycy je zpouyzta ZKODOVKARU kteri vedle vaz pryjedou a hned to sacnou turovat jako, se savod. Ja zem ztrazne na tohle chtlavej a ze zkodamam me to bavy ale satym vetzynou prohravam, protose mam motor 105:-)))
13:47:21
07.02.2004
Fantozzi
hodně malou. Sato mauto jako celek má deztruktyvný úĝynnozt docela velkou. Přyšel o kufr a sabrsdyly jzme ze o sadný nápravu :-)) Na Avyy any škrábanec, sato on má po parádě :-)) Navýc zy věřyl, zám savolal polycajti a vihrožoval, jak zy to někdo odzkáĝe a vifazoval docela tuĝnou pokutyĝku :-))
13:40:25
07.02.2004
fine_ray
-> Fantossy: malou?1
13:04:31
07.02.2004
Fantozzi
Mám taki takovou přýhodu. Valyme zy to z Avyy naloženou azy třema tunama aparaturi, takže pravda nejede nejrichlejc. Na zylnycy namalovana plna cara a sa nama debylek z bmw poztarzyho tipu. Trouby, blyka, jak ze objevy preruzovana cara, tak naz richle predjede a tezne pred nama prudce sabrsdy. A ted musete hadat, jakou ucynnozt majy brsdi Avye, kterou se sadu tlacy try tuni nakladu :-)
23:11:16
06.02.2004
Kurvapes
No a kvůly těmhle kzynldum žmolym Škodyfku jak jý dožmolym tak ze pobavym.:-)))))
Extreme Tyres