-> Luky.: Žádnou honbu na "zmrdy" tady nevyvolávám - jde jenom o to, že tyhle "stíhačky" by měli aspoň řídit lidi s nějakou řidičskou praxí a ne týpci, co se donedávna přemísťovali polorozpadlou feldou, pak absolvovali jeden den na polygonu v Mostě a jednou za rok choděj na "školení řidičů". Někde jsem čet, jak předávali paššáky z tý nový várky "protipirátských stíhaček" a mladá policistka se nechala slyšet, že si musela nedávno zvyknout na "silnou oktávii" a tak, že si snad porádí i s tímhle

Jde jenom o to, že ten kluk zařval zbytečně, protože se tradičně bez majáků snažili vyprudit nějakýho vraha, kterej to mimo intravilán Dobříše kalil 60tkou.
Šťourat se v tom není od věci, protože ty jejich hračky mě, jako daňovýho poplatníka, stály desítky milionů a místo proklamovanýho zvýšení bezpečnosti na silnici jenom kasírujou prachy a jejich působení mívá opačnej efekt. Aspoň podle toho, co popisujou svědci jejich zásahů, ty jejich inkognito stíhací jízdy pirátů, jsou daleko nebezpečnější, než řádění samotnýho piráta.
Jako třešeň na dortu se mi pak jeví informace (nemám ověřeno), že když těsně po nasazení ultrarychlých R36 zorganizovali benga akci "za Prahu bezpečnější", bylo z toho nikde neprezentovaný fiasko - stáhli několik Prassátů do Prahy a zatímco denní průměr bouraček se tenkrát pohyboval v Praze kolem 50ti, díky "dopravně-bezpečnost
ní akci" se v den D vyšplhal počet nehod na asi 75 (nepamatuju si to přesně).
Jsem ochoten připustit, že když stíhali "piráta" na teplický dálnici skoro dvoustovkou v dešti a totálně zrušili stíhačku průletem skrze svodidla do protisměru, kde náhodou nejel žádnej potenciální nešťastník, dalo by se s troškou ovčího uvažování připustit, že to se může stát každýmu.
Ale otáčet se jako hovado v křižovatce kvůli vidině "čárky" za vykošťení řidiče, kterej dtto nic nespáchal, je na mě hodně silný kafe. Fanoušci dopravní buzerace obvykle vytahují klišé, že "auto je zbraň!" a tak v podobném duchu říkám, že oni tu zbraň vytáhli proti dtto nevinnýmu řidiči a hrubou chybou zabili úplně nevinnýho motorkáře. A protože to jsou ouřední osoby, údajně je nemine strašný trest v podobě měkolika měsíců bez prémií......