-> isti 29.07.22 16:21:33: Nová hlava neřeší můj problém - tam se měkká sedla zaklepou raz-dva

Původní hlava vydržela 50 tisíc na benzín (od novoty do montáže LPG) a dalších 80 tisíc na LPG, poté vypadala jako tato na fotce. S druhou hlavou jsem namontoval přikapávání aditiva na ochranu sedel, ale nefungovalo to (velké změny viskozity aditiva v závislosti na teplotě měly za následek, že buď to nekapalo vůbec, nebo to tam teklo proudem), na tu hlavu jsem najel cca 50 tisíc, než se ventily zase zaklepaly. Pak mi kamarád zařídil úpravu hlavy a tak tam šla ta upravená, na ní jsem najel cca 100 tisíc bez problému s ventily, po závadě na motoru, způsobené novou vadnou svíčkou, jsem dal na motor tuto hlavu, co jsem teď sundal (je to ta druhá hlava v pořadí, jen s novými sedly ventilů a přidanými guferky), nechal jsem si ji upravit před cca 3 lety v Praze (www.opravyhlavpohl.cz/). Najel jsem na ní cca 80 tisíc...
-> Václav Vašák: Zajímavé je, že se to stalo jen na dvou válcích. A ta hlava, kterou mi někde zařizoval kamarád, na to netrpěla - jak jsem již zmínil, najel jsem na ní cca 100 tisíc a ventily zaklepané nejsou.
Jinak děkuji za (ne)nabídku, ale Tvé služby bych stejně využít nechtěl - možná to byly výjimky, potvrzující pravidlo, ale mám na Tebe dvě recenze a ani jedna nebyla pozitivní.