-> T 08.01.23 21:58:37: zajimavy, to bude nejaka specialitka. Se soustruhem bez stitku mi poradili na forum.strojirenstvi.cz
Neobvykle resenej posuv motoru nahoru a dolu, vetsina podobne velkejch masin to ma klickou nahore.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Syny: tohle by se mi hodilo...mam uz udelanou venkovni dlazbu ve vjezdu a kdsz mi dovezou sterk/kamen, tak na to pokladam 300g geošky, abych to ochránil. Tahle pevná plachta by měla výhodu, že zbytek setřepnu...
Nejezdí někdo Plzeň- Morava?
Kanystry jsem kupoval... A dělal z nich tohle:
Mrkni na roky výroby kanystrů. Taťka roky lije benál do sekačky z oanystru z roku 1942, s nápisem Wermacht
Nejezdí někdo Plzeň- Morava?
Kanystry jsem kupoval... A dělal z nich tohle:
Mrkni na roky výroby kanystrů. Taťka roky lije benál do sekačky z oanystru z roku 1942, s nápisem Wermacht

-> Syny: Je k tomu i stodola? Pokud jo, tak beru :)
-> Bukaj: Si muzes odvezt jeste jinej bordel
Jsou tam kouhouty na vodovodni trubky, stary kolinka a tecka na vodu, hafo staryho naradi, stary hobliky, plechovy kanystry atd... A asi 5kg rybarskych oluvek 
E: Jo a taky 60mm silnej polystyren - par kusu, i nejaky regaly plechovy, kdybys chtel

E: Jo a taky 60mm silnej polystyren - par kusu, i nejaky regaly plechovy, kdybys chtel

-> Syny: Neříkám, že bych pro to neměl využití, ale jet pro to do Plzně se mi moc nechce...

Pri vyklizeni garaze clovek najde fakt zajimavy veci
Nechcete to nekdo, nez to hodim do kontaku? Je to docela pevny :)

-> rsvancara: OK už to stavia

-> isti: To zkus v hypermarketu šoupnout do stroje. Buď to vezme nebo ne :)
-> isti: Tak to nabídni i s lahvemi jako sbírku

-> darklord: Aj ja som zbieral etikety z fliaš ale len s menším elánom,možno by som to ešte našiel.
-> isti: ked mozu ludia kupovat a predavat tie papierove etikety, verim ze s flaskou to kupia tiez, asi nie za miliony, ale urcite viac ako by si dostal v zbere
-> darklord: Myslíš?

-> isti: to skorej dakomu predas na bazosi 

S alkoholickými nápojmi nie som v obraze,sú tieto flaše ešte vratné?
Pri ˝˝upratovaní˝˝ na povale som našiel už dávno zabudnutú zbierku obalov od cigariet

-> Staf1221 31.12.22 20:08:20: daj to -za daco- na bazos...mozna sa niekto najde co to odlozi/pouzije.
Ja som kupil peknu strechu aj s pred/zad torpedom za 50e na S100. Absolutne bez hrdze a zadne torpedo potrebujem na vyrez hrdzaveho dielu mojej kasne.
Ja som kupil peknu strechu aj s pred/zad torpedom za 50e na S100. Absolutne bez hrdze a zadne torpedo potrebujem na vyrez hrdzaveho dielu mojej kasne.
-> StepaNoFUN: ..levá - pravá - levá.. jo, přesně tak..

-> Jozka: myslis jako po druhym smyku?
-> Staf1221: Na těhle vozech dojde k poruše střechy raz - dva..

-> Matthes, záškodník z TechWebu: je mi jasne, ze suma bola vtip, ale ako vazne by ma zaujimalo, ci je nejaka sanca, ze sa to niekomu hodi, alebo ci to mam fakt rovno hodit do srotu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 31.12.22 17:15:27: trosku stagnuje trh....za 150 uz idu cele auta...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebo do nejbližší výkupny kovového šrotu....

-> Staf1221: Na bazos nebo aukro za 150 000 

dnes nie, ale vcera ... strecha, predpokladam octavia. a teraz este najst/vymysliet co s nou
-> dragon_cb_cz 21.12.22 21:47:46: to uz dneska nikto nezisti, pravdepodobne sa to dalo normalne u nas kupit pred x rokmi, pretoze to je pozostalost po starych rodicoch.
A inak teda, v garazi mam este od severokorejcov 4-5 baleni HSS vrtakov co nejdu snad ani znicit.
A inak teda, v garazi mam este od severokorejcov 4-5 baleni HSS vrtakov co nejdu snad ani znicit.
...naštěstí bylo v plánu veškerou elektroinstalaci v kuchyni natáhnout komplet nově (původní z roku 80 "v hlíně" a nejkratší cestou, navíc ze zdi do zdi přes podlahu - elektroinstalace se dělala v průběhu hrubé stavby přímo do betonové podlahy...).
Jen trochu pakárna, když kuchyně přechází v jídelnu a zásahy do dalších místností nejsou na pořadu dne. Klika, že jsem našel místa, kde lze "elegantně" přejít z nové instalace na starý Al úsek a ještě větší klika, že se to týkalo jen světelného okruhu - zásuvkový jsem úspěšně odstřihl v předsíni před vstupem do kuchyně a kuchyní naštěstí končil. Bohužel nebylo možné najít v předsíni krabici se světelným okruhem, kde bych odpojil přívod do kuchyně (v předsíni je na stěnách nalepený dřevěný obklad), takže tam je navíc jedna "slepá" živá krabice s původním Al kabelem - až budu dělat komplet rekonstrukci elektroinstalace v předsíni, tak ji budu moci zrušit).
Jen trochu pakárna, když kuchyně přechází v jídelnu a zásahy do dalších místností nejsou na pořadu dne. Klika, že jsem našel místa, kde lze "elegantně" přejít z nové instalace na starý Al úsek a ještě větší klika, že se to týkalo jen světelného okruhu - zásuvkový jsem úspěšně odstřihl v předsíni před vstupem do kuchyně a kuchyní naštěstí končil. Bohužel nebylo možné najít v předsíni krabici se světelným okruhem, kde bych odpojil přívod do kuchyně (v předsíni je na stěnách nalepený dřevěný obklad), takže tam je navíc jedna "slepá" živá krabice s původním Al kabelem - až budu dělat komplet rekonstrukci elektroinstalace v předsíni, tak ji budu moci zrušit).
Rekonstruuju mámě v bytě kuchyň a hle, co jsem našel pod omítkou za linkou
Víčka došly, tak to spravil dobový tisk a omítka

Víčka došly, tak to spravil dobový tisk a omítka

-> Pavel P..: Jo, vysoce pravděpodobný..

-> Jozka: nejspíš nějaký samopaly a munici jak bývalo zvykem

-> Pavel P..: To bude asi něco jako LP desky z Indie.. copak za ně poslal náš bolševik na výměnu..

-> darklord: mám v práci krabičku kancelářských sponek z KLDR
zitra zkusim vyfotit

-> darklord: Kudy to k tobě doputovalo? 

-> U-Geen:

-> Pavel P..: jo, protoze necekal, ze ve 22:00:16 tam budes ty :)
-> Syny: jasně a odložil si je vedle poplenice v 10 večer

-> Syny 12.12.22 12:29:00: jako je to výrazně pravděpodobnější, než že by to někdo mrsknul k popelnicím místo na Bazoš 

-> Pavel P.. 12.12.22 10:14:10: Úplně vidím, jak to týpek chtěl odvézt do pneuservisu na nazutí, vyndal si ze sklepa zatím jen dvě, šel pro druhé dvě, mezitím přijel Pavel P.. a ... 

-> saskyn2: dokoupim dvě a budu je mít na feldu... jsou to celoročky a zadarmo dobrý, akorát nová stojí cca 1400/kus... což neni žádná láce ale furt lepší než nějaký brilantisky

-> Pavel P.. 12.12.22 10:14:10: Ani se nedivím. To je strašná pneumatika. Úplně nesmyslně se sjede do špičky a nefunguje. Ale zadarmo dobrá 

-> Borderer:
Tohle vypadá na celoročky.
Tohle vypadá na celoročky.
-> Borderer: nebo hodil auto na šroták než je stačil nasadit.
-> Pavel P..: Pěknej úlovek. Budeš jezdit zimu ve felicii?

-> Pavel P..: Pěknej úlovek. Budeš jezdit zimu ve felicii?

-> Pavel P..: Asi někdo v autosalůnu na primě viděl, jak maj zimáky životnost tři roky a když ro říkal pepa expert, tak to bude zaručeně pravda ! 

Včera jsem přijel domu a vedle kontiku ležely dvě gumy... a koukám ze maj na sobě ještě nálepky, tak jdu blíž a oni to jsou funglovky nejetý s DOT 2019.

-> Syny: Ja v takých kanistrách držím naftu do traktora.