skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Nwkt: my jsme tam jeli vyloženě na blind, ale o hoďku jsme exkurzi prošvihli. Ale byla to paráda, lanovkou nahoru a pak super procházka 

-> Antony: Až tam příští rok zase budu, tak bych se tam rád podíval
-> Nwkt 28.10.14 21:07:56: -> Nwkt: určitě to bude na netu u ČEZu, ale dají se sehnat lístky i brzo ráno v infocentru 
-> Jozka: popravdě nahoře fuňelo parádně, bylo to na zimní bundu a kulicha, leč já byl v letním

-> Jozka: popravdě nahoře fuňelo parádně, bylo to na zimní bundu a kulicha, leč já byl v letním

-> Antony: Mě se zdála být dneska na koupání už dost kosa..
Pěkný.

-> Antony: Hele Dlouhý Stráně, je někde seznam kdy tam jsou exkurze?
Tak místo dnešní práce, výlet na koupaliště. .
-> Jirik_Tuňák1983: Starý, ale před rokem proběhla jejich premiera :D.
-> m8rinek 27.10.14 21:36:01: Nejlepší pekáče tyhle starý. Ty co se prodávají dnes stojí za hovno.
My jsme je dostali ještě od našich, páč mají el. troubu s horkovzduchem a kvůli ventilátoru se tam ty pekáče nevejdou na hloubku.

My jsme je dostali ještě od našich, páč mají el. troubu s horkovzduchem a kvůli ventilátoru se tam ty pekáče nevejdou na hloubku.
-> m8rinek: Ooooh

-> Jarda/felda: dyt tam má vaničku danou "po vesnicku" stačí...
-> tunerlada 27.10.14 16:19:14: okap bys měl řešit dřív jak fasádu 

-> AR166: super! a pomohlo to moje oměření pouzder ? já to budu skládat až na jaře ale druhej mám v provozu už dávno :) -> Klubko_: to je provizorní sprcha
navíc dělám RAT okap
.. taky na něj dojde ale teď se v tom domečku s okapem dělá vevnitř záchod a umývání, vylepšuje dřevník a předělává dílna co tam je. Pak přijdou na řadu plastový okna, nához celku, možná dveře a pak až ten okap.. a že si to ty tak na slavnostní instalaci okapu tě pozvu 

-> Nwkt: mozna i irda... nebo irwa? :)
-> U-Geen: To je krátká vzdálenost, nebude to spíš bluettoth?
-> Klubko_: a mezi tim wifi prenos :)
-> tunerlada: tyjo, co ten okap? Žlab shnilej a pod to odpadní trubky? 

postavil z lešení provizorní přístřešek pro podzim zimu a začal z auta odstrojovat pomalu zase věci k dalším úpravám a zimování a když už sem byl v těch přípravách na zimu tak rovnou do feldy nahodil škaredý gumový vaničky místo koberečků s logem
-> Soptikmartin: co to je za balon 

-> iDawe:
moc pěkný to máš!! 

-> Soptikmartin: To byla ironie ne? K čemu ti budou v takovýmhle autě dobrý tapecy ?

-> Lukyn Fakír: jde o to jak si to připravíš na samotný leštění.. každopádně takhle moje práce..
-> castrol: koukal sem i na netu že jsou ruzný aj tekutý pasty
-> Lukyn Fakír: ved aj totok su take tehlicky
-> Tomaso435: mobil pomalý :-D :-D :-D
-> castrol: čeče nevim mám to pučený od kámoše a je to taková nějaká (cihlička) nevim jak jinak to pojmenovat
-> Majki: myslim že né Tyme
von to smazal :D
von to smazal :D
-> Tomaso435: nevim mužu skusit víc otaček to jo
-> Lukyn Fakír: co za pasu na to pouzivas ?ja pouzivam tieto a spokojnost www.technomat.sk/eshop/..
./lestiace-a-brusne-pasty-
unipol-langsol.xhtml
-> Lukyn Fakír: nemáš moc velký neb nízký točky? třeba by to šlo víc
-> castrol: ale jak? kotouč už víc nemůže 

-> Lukyn Fakír: este sak je to zama ciarka .to musis mat jak sklo 

ne dnes ale včera, holt nebyl čas přidat, první disk na test vyleštěn, ale nevím zda je to dobré vpravo před a vlevo po leštění 

-> dragon_cb_cz: no snad jo sehnat v dnešní době něco slušného není lehký
tak snad to bude ok 
-> castrol: zde www.trad.cz/

-> castrol: zde www.trad.cz/
-> Arnold: do coho makas ?
-> Arnold: Jooo, tenhle pocit znám... ale po necelých 4ech měsících mám pocit, že to byla dobrá volba, tak snad na tom budeš stejně 

já nastoupil do nové práce akorát nevím jestli to není do vedlejšího tématu
no to se asi uvidí časem

-> dragon_cb_cz: Tak asi ne, u mě byla vrtulka altu jak vytažená z komína.. napadá mě, že bych já mohl neslyšet pro změnu to hučení vyosením - ale ty ložiska alternátoru třeba slyším, když odcházejí do věčných lovišť (i v MB hukotu).
-> Jozka: To jsem si nevšim, ale ono to auto nenajede zas až takovou porci (9 a kousek tisíce za poslední skoro rok a půl). A přijde mi, že se to zhoršilo až v poslední době...
-> dragon_cb_cz: A to jen hučelo ? Mě v podobným případě (vymletý otvory toho spodního držáku a nakonec vlastně i "vačnatej" šroub) plnil motorovej prostor pryžovej prach z klíňáku..