skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> doly120-ten třetí:o): to radsej tu trojku a sup dole brehom do rieky ...

-> Tomo: To auto bys měl kompletně rozebrat a vyvařit

-> doly120-ten třetí:o): ale pred tym som o tom nevedel ... iba to ze v 120 km mi drme z volantom a s rukami 

-> Tomo: ¨Hazardere

-> doly120-ten třetí:o): minule som siel na nej 125 km/hod ... a ked som natieral podvozok tak ma ta rychlost presla !!!
kuk sem ... dako takto to vypadalo ...

-> Tomo 24.06.09 15:46:09: No podle fotky si to celkem hodně přeložil... Ale tak co už:)
-> Tomo: No tak hlavně aby ti ta náprava někde neupadla:)

-> Tomo: No tak hlavně aby ti ta náprava někde neupadla:)
kratky plech ...
tak zajtra treba dokoncit tym kuskom co tam je ... 

-> doly120-ten třetí:o): si dobry !!! ano !!! ale je to uz ok :) som vytvaroval plechy zvaril ich do kopy a nakoniec zvaril i s kasnou :) len foto nevyslo ...:( baterky boli uz K.O :D
inak nic moc foto ... 

-> Tomo: Ty voe,to má uhnilý i držák nápravy?
ked sa to otvorilo a rosypalo ...
inak celkom pekne makro :) prva fotka co bola dobra :D

-> Tomo: No zkus to a dej vědět. Pk zkus třeba ubrat drát.. 

-> myschaak AZNP K.Hora: 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: uvidíme jak pojede s přimícháním CO2

-> doly120-ten třetí:o): vyskusam :) ved co ... mam este toho dost ... tak mozem skusat

-> Tomo: Dej trojku a posun nech

-> doly120-ten třetí:o): to bodovanie mi celkom islo :) ale mal som digitalnu zvaracku a tam to moc nepoznam ... keby bola rucna ... tak si to nastavim :)
mal som to na dvojke a posuv na - 10 az - 15

-> Tomo: Vem kus plechu a nastav si to. A možná ti to dělá i to že je ten plech rezavý,nebo že zespod ti do toho zatíká ten asfalt. Záleží co máš za svářečku ale nastav si to tak na dvojku a posuv drátu rychlejší. A vař to tak aby se ti to moc nezahřálo,popřípadě to chlad vodou. Někdy je lepší si to nastavit jakoby na silnější plech.. ale nesmíš to dlouho provařovat. To se časem naučíš:)
-> gabo000000: prah je ok aspon vonkajsi :)
vnutorny je na tom horsie ... ale co ti ostava ked mas omedzene moznosti a este dva dni do dokoncenia a chces to mat vsetko vyvarene ?
to je malo casu na to, keby som mal casu ... tak to by bola ina rec
auto aj tak chvilu pojazdi kym bude vladat chodit cez STK a potom nevem ....
P:S som rad ze som sa konecne dostal ku akotakom vyvareni auta :) takze asi tak ... kedze nemam doma zvaracku ... tak to robim v skole ... cez prax ...

P:S som rad ze som sa konecne dostal ku akotakom vyvareni auta :) takze asi tak ... kedze nemam doma zvaracku ... tak to robim v skole ... cez prax ...
-> doly120-ten třetí:o): mne to celkom ide :) len nejak si neviem na tento tenky plech nastavit zvaracku a to je na chuja ... raz ide pekne ... a raz prska ... skace ...

-> Tomo: mas to pekne akurat ku plech s hrdzou sa neda zvarit:D a ten prah tam je tiez sem tam pohnity
-> Tomo: Postehované to máš celkem pěkně:) Když vyvaříš aspon ještě dvě auta tak by ti to mohlo jít

-> myschaak AZNP K.Hora 22.06.09 20:46:41: jedu na lpg, a to máš za ty fotky

-> Syny: to malo byt v uvodzovkach nie ?
ano takto s takymto som jazdil ... ale bolo to zapelene gytom tak to nebolo az tak vidiet ...

-> moc ma nedodrbavajte za robotu ... dobre ? ziadne skusenosti s varenim skodovky nemam ... :):
-> Tomo:
Hezka podlaha, takhle si jezdil?

nic moc ... hrozna robota ... a skusenosti z vyvaranim skodovky nemam ... 

-> doly120-ten třetí:o): smies sa smiat
...
robota hnusna !!! kym sa to rozpililo ... plechy dali ... bode bode ...
PRED

robota hnusna !!! kym sa to rozpililo ... plechy dali ... bode bode ...
PRED
-> Kaprof-Los Koramos: To se uvidí

-> doly120-ten třetí:o): ne já ale memu autu je to jednu to je nehoraznej šrot a mrd*a

-> myschaak AZNP K.Hora: já to věděl doprdele maminko

-> myschaak AZNP K.Hora: naftu beru :-)
-> myschaak AZNP K.Hora: A já se tam zdovolením ještě vymočím
Mu to bude večer stejně jedno,bude na šrot

Mu to bude večer stejně jedno,bude na šrot

-> doly120-ten třetí:o): máš pravdu..žádnej cukr....naftu mu tam naleju

-> myschaak AZNP K.Hora: Kaprofa si nevšímej,je to starý rejpal

-> Kaprof-Los Koramos: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: jak se do lesá volá....tak se z lesa ozve!!!pomsta bude sladká....hlídejte si hladinu cukru v nádržích

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Já bych potřeboval e34 fórům

-> hawkeye: tato stovocka mi je akasik povedoma :) 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> Kaprof-Los Koramos: to asi dostanem vix na hrocháči....mííír

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
a kakat místo na nočník do hrnce od světel
kamaráde a jsme mrtvy až si to přečte

-> Kaprof-Los Koramos: místo dudlíku budou cucat dorazy na nápravu, a bumbat budou z nové nádobky na ostřikovače