-> Borin - Král tuzerů: Takhle se dobře vybíjí zlost Když jsem měl dřív favorita, tak se mi občas stávalo (hlavně v zimě když nechtěl chytnout), že bych mu to nejradši taky dopřál
-> Mr_Kubas: Jde to pěkně Drapák položím na střechu a zatlačím a střecha je u podlahy když se mi chce, tak tuhle placku ještě chytnu za předek, zvednu, opřu o zadek a ohnu to vejpůl a škodovka je velká jak maluch *3 S ještěrkou je to taky sranda...ta má hydraulický roztahování vidlí a rotátor... tak stáhnu vidle, vjedu dovnitř, a roztáhnu to tak, že utrhám prahy od podběhů, nebo si to otočím a roztahuju vidle mezi prahem a střechou a střechu utrhnu i se sloupkama *3*
-> U-Geen: já tady teda pročítám tak 5% toho co tu je,bo na to nemám čas. Takže jeslti jinde působíš dojmem nudnýho patrona... naposledy jsi mě pobavil jaký jsi koupil malý městký auto pani na dojíždění do práce
-> Quest: srdce sem taky nemel bylo to nekolik mesicu vahani a i zapocaty prace ktery byli nakonec zbytecny to ze ten srot na srotaku nema cernej bok to je proto ze uz byl obrousenej...
-> Peťa Klíč: čím si to leštil? to je pěkněj výsledek...mě napadla strhávací leštěnak cpo lehcce strhne starej lak , ale jak by se chovala na platu těžko říct...