skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Dale_Estelle: Tak udělej aspoň foto 

-> jarda.u1: Vesnice se trochu změnila... 

Jééé, to je krásná nostalgie, šlapací Moskvič, na toho mam ty nejhezčí vzpomínky, moje první auto
dodnes ho mam schovaneho na pude v krasnem stavu.....

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ty jses muj synovec,ze mi rikas teta?

-> PetrDNX 14.02.10 20:37:15: "trochu zelený mi tam zbylo, jestli chcete trefit ty okapy" 

-> zidlik: Že by moskál ???
jok3r 14.02.10 21:28:08 napsal:
→ Nwkt: jestli myslis v tom kufru fobie tak to je mezi tema
zadnima nacpana operka hlavy aby se neotukaliaha až po delším koukání mi to došlo také sem myslel, že ti kousek chybý

→ Nwkt: jestli myslis v tom kufru fobie tak to je mezi tema
zadnima nacpana operka hlavy aby se neotukaliaha až po delším koukání mi to došlo také sem myslel, že ti kousek chybý

-> PetrDNX: přesně je to hezka dobová hračka a když se upravý do takoveho stylu jako ho děláš ty tak je to potom pecka:-)
-> Nwkt: jestli myslis v tom kufru fobie tak to je mezi tema zadnima nacpana operka hlavy aby se neotukali
-> Nwkt: ma tam hlavovou operku,ale taky me to napadlo

-> jok3r: To sis kus kola ukous ke svačině?
-> skoda 120 es: Dík za pochvalu,taky se těším jako bych v tom měl jezdit sám

-> jarda.u1: -> havlik: Jak jinak
-> petr s: zatím byli k mání jenom 6tistovky a to by byla hrozná lemra

-> zidlik: ja v tom jezdil ve skolce 

-> PetrDNX: co to je kua za stroj..všichni ste náký vzdělaný a já to vidim prvně..to je pro malý děti nebo stim můžu jezdit po silnici?

-> ales19:
v tom pripade pekna prace 

-> Syny:nééé ten stěrač tam byl danej na rychlo protže sem nenašel podložku amatičku a takovej ten plastik pod to tak sem tam šoupnul jeden ted už tam sou dva me se to s jednim nelíbí neni to ono

-> PetrDNX: to je prácička,chválím sem zvědavej na vysledek-> Borin - Král tuzerů: jj.vím...zajímalo by mě kolik by chtěl za toho červenýho...na aukru nejsou zas až tak v hrozném stavu proto chápu ty ceny a tento kousek by určitě zasloužil zachránit a ne ho takhle zbastlit

-> ales19: Tyvoe s tim steracem to myslis vazne? Dyt to pred tebou musi stirat jen pulku skla... 

-> PetrDNX: zase zelená

-> PetrDNX: v tymovych barvach?

-> PetrDNX: Suzuki motor už je doma?
-> skoda 120 es: mam doma zeleného,ale čeká na opravu

-> skoda 120 es: objevujou se i na aukru, ale cena nesmysl...
-> az141: jééé ja to od tebe koupím pro mého synka:-)něco takoveho scháním už delší dobu

-> az141: chudák to si ho měl nechat raději ve stavu před-měl větší hodnotu

-> az141: Křivý jak prdel to je stejně a ta "nová" lišta taky...nevidím, že by to bylo o něco lepší než předchozí stav...
Tyvoe, kam se to řítíme draku 

-> havlik: tuning bocni linka cerna

to mi pripomina pohadku "Krtek a auto"

→ havlik jo ale dělal jsem na to přední sklíčka a boční lišty jsou taky new

-> az141: profi vyklepávání

-> az141: krom toho upadlýho nárazníku a jiný barvy to vypadá furt stejně
-> skoda 120 es: jojo vypada to moc dobre.
-> Saimon2211: je to opískované...
-> skoda 120 es: jak si ju tak pekne vyčistil?
-> skoda 120 es: peknéé

-> myschaak AZNP K.Hora: jj, iny som narychlo nezohnal, akurat tam este chyba ta guma zospodu a tazne oko je troska utopene v nom, ale potreboval som cim najrychlejsie az je to z garaze prec a zas to jazdi, az nemusi modra :)
-> beastyLA - ten první: nie.e, je to R 19 :)
-> beastyLA - ten první: nie.e, je to R 19 :)
-> afro100: daewoo tico?