Labros - : Souhlasím s Tebou ale každá mince má dvě strany, taky jsou tam místa kde je to hodně podobné ale v negativním slova smyslu. Jinak je mi jedno která země má více umělců, sportovců nebo lidí jakéhokoliv vyznání nebo zaměření, ale na USA mi vadí že si hrají na světového policajta , stačí jen na kolika místech na zeměkouli mají rozehrané vojenské a mocenské partije, a to nemluvím o skrytých aktivitách tajných služeb. Ted mi napiš něco v tom smyslu že kdyby ne USA tak někdo jiný, nebo že by tady vládla světová anarchie kdyby hodní amíci nezasahovali proti zlému zbytku světa, nebo že to povětšině nejsou potomci těch kteří vyvraždili původní obyvatele. Nebo taky jedni z těch kteří ponejvíce porušují mezinárodní úmluvy hlavně tu Kjótskou o nakládání s nebezpečnými odpady,freony a co já vím čím vším. Je li xenofobní to že je nesnáším za to co dělají o čem jsem psal a je toho samozřejmě mnohem více, pak jsem ten největší xenofob,mám několik přátel v USA, vzdálení příbuzní žijí v Kansasu, ale přesto trvám na tom co jsem napsal.Pro mě za mě ať se tam staví na uši a odráží se nohama, ale těm lidem nikdo neřekl že kromě Boha, svého prezidenta a jejich ústavu mají taky respektovat okolní svět a jeho názory , národy a založení ostatních lidí, at je jakékoliv.