skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pro Davida29
-> David29: Mno jestli si ohnul nebo pootocil s tehlici, tak to ses fraja, to se nepovedlo ani me pri preletu pres obrubnik...
-> MOLSO 15.07.08 09:40:38: Tykraaaavo - davam si facku a stydim se 

-> Gryzly: Jojo, to je přesně ono. Já to zkusim dneska blejsknout, ale nevim jestli z tý fotky bude něco poznat...
-> m8rinek: Jo, na matce to drží, takže myslíme to samý.. to je dobrý
Zejtra to snad budu laborovat... nebo ve čtvrtek, tak kdyžtak hodim foto...

Zejtra to snad budu laborovat... nebo ve čtvrtek, tak kdyžtak hodim foto...
-> David29: ty kraso jestli jsi tomuhle ublizil tak to musela bejt slusna rana...zezadu oddelat matku, vyklepnout a jak rika Petr, kouknout jestli neni strihlej klinek
-> m8rinek: Kuju...
Tak je to toto... to je ohnutý a na tom kuláku to nesedí rovně, ale totál na šikmo..
-> David29: tak gumo tady máš pěknej obrázek, můžeš vynikat skoda-virt.cz/cz/.../9316
6
-> David29: A nebo je utržený klínek a jinak jsou na všech škodovkách stejné
-> m8rinek: Noo.. tak ty těhlice, cou ohnutý (pokud mluvíme o tom samym)... to je možný, ne?
-> MOLSO: Ale až na tu převodovku je to stejný, ne? No, a neni tam to co Syny označil zeleně... mě de o to cosi, co se nasazuje na kulový klouby.. a to je stejný, ne?
-> David29: ty tehlice vypadak jinak protoze je leva a prava strana, tak aby i tady nedošlo k mejlce
Doted jsem si myslel, že jen Gabo000 je gumohlav, nicméně neni tu sám a asi jsou tu i lepší :)))

-> David29: vole
chlapci chlapci .... ale v gardečke je hreben !!!! 

-> Syny: Ok... jenom doufám, že to ten můj foták pobere
Leckterej foták na telefonu fotí líp 

-> David29: tak to pak hod sem...
-> Syny: No, asi nejlepší bude, až to nafotim
Ve středu, nejpozději ve čtvrtek se k tomu dostanu a nafotim.. hodim to sem, a uvidíme 

-> David29: mn okdyby to dostalo ranu zezadu tak bych docela realne videl ze se znici ramena spis nez tehlice... Tys ten obrubnik musel vzit bokem kola - tim padem se te ohnula ridici tyc a jedno kolo zatocilo tak jak je... mozna se znicila i ta tehlice, ale precijen to je poradnej kus materialu, takze bych se celkem divil, ale ty ses asi schopnej vseho...
-> Syny: Myslim že jo
Každopádně jeden kulák sedí na tý těhlici jinak, než na druhý straně, a příde mi, že i ta těhlice vypadá na každý straně jinak... jak to dostalo mrdu zezadu, tak by to i odpovídalo...
-> gabo00000: Se sem neser, seš snad David29?

-> gabo00000: Se sem neser, seš snad David29?

Hodte sem nekdo fotku tehlice pro toho vocasa prosimvas 

-> David29: OMG
myslis na co se pripojujou ty krajni kulaky (zluty) ? Ty jdou na tehlici... Ktera konci v otocnym kloubu a je soucasti svislaku jako celku... To se te povedlo ohnout?

-> Syny: Díky
, ale... doufáš špatně
Co příde na ty kulový klouby? Spojuje to řídící mechanismus (to co si mi hezky obtáh
) spolu se samotnym kolem...

Co příde na ty kulový klouby? Spojuje to řídící mechanismus (to co si mi hezky obtáh