-> suri 15.03.17 12:40:03: A to tama někde píšou? Beztak mají všude jen jedno a to samé furt dokola. Palinator má pravdu, dnes se už nic jiného než plast nedělá a výrobce nemrzek s tím musí počítat + musí počítat s tím, že dnes má ostřik světel čím dál tím více aut. Navíc kupujeme jen značkové sračky, což sice není záruka kvality, ale člověk by ji očekával.
-> U-Geen 15.03.17 12:41:14: 235/40/18, přijde mi to už moc. Karolína si tedy chválí, jak to i na 17" tiše filtruje nerovnosti, ale mě na tom pořád něco vadí, ale to mi vadí u všech tvrdších aut (služebních i jiných). Postupně jsem si zvykl / zvykám si, ale první půlrok jsem vnímal tak, že to snad pustím po roce zase do prdele a pořídím C5 s hydropérem. Nebýt toho motoru, charizma a "koulí", jaké to auto má, tak bych to zase prodal. Chodím se psékem okolo aktuální C5 a jsem trochu nahlodanej se vrátit zpět k Francouzovi, ale tam je zase problém s motory. V6 u nás nekoupíš a 1.6 THP - děkuji pěkně, palety se sudy oleje nemám kde uskladnit.
Je to takové dilema, tady je zase gut, že tam lousknu nejvyšší kvalt a pak už s tím nemusím celou cestu hýbat a v kopci na dálnici i po zpomalení a opětovné akceleraci vyženeš z levého pruhu až na nějaké zběsilosti skoro cokoliv.