Originál je drahej. Potřeboval jsem jen koncák, ale poláka jsem nechtěl, Bosal stojí za hovno a je předraženej, Walker taky nic moc cenovka.Tak jsem to vzal komplet včetně trubek. Ostatně co bys dělal:
polák cca 2800,- (jen koncák plech, prej uni pro naftu i beňo, to je kravina)
Bosal cca 7 - 8000,- (jen koncák plech)
Walker cca 7400,- (jen koncák plech)
originál cca 11000,- (jen koncák, materiál nevím, asi taky ocel)
A nebo za 14 436,- za celej komplet trubek a tlumičů z nerezu od Švéckého BSR.

Všechno nachlup přesně. Včetně lehkého vyosení trubek na střeďáku. Původně jsem myslel, že to šikmo svařili a on to byl účel. Páč když se dal tlumič jedním způsobem, tak nešel napasovat koncák do výřezu, jakmile pan mechanik otočil střeďák správným spodkem dolů, vše sedlo napřesno. On totiž ten střeďák je stejnej zespodu i zhora. Vyražená písmena jsou však pouze z jedné, ale jestli to brát jako vodítko.

Psal to tam teď na konci března, že dorazila další várka a jsou k vyzvednutí, o víkendu jsem na to koukal.

Sice se dal nadzvednout ten filtrbox co je na něm ŘJ (někdo už ulámal packy na těch plastových špuntech, na kterých drží), takže jsem se tam tak nějak dostal, ale není tam absolutně vidět, takže nejvíc času a nervů dalo trefit se tím konektorem na kontakty žárovky. A taky mi dvakrát spadla žárovka do světla, ještě že mám ten vytahovací magnet.