-> Tomaso435 23.02.25 09:00:33: me prave strasne stvou lidi, ze neco delam na aute a nechaji mi tam blafat pul hodiny naftu za zadama, uz se mi stalo, ze mi tam blafaly i 3 nafty najednou a to je kazdy den... protoze tam mam vietnamsky obchod
Asi tam dam nejakou cedulku, ze je zakazane bezduvodne nechat bezet motor.
-> palinator 23.02.25 09:21:57: ale prd - skoro ke vsemu :), uz nemam cas to tady rozebirat, proste to je jak pisu
Ale tak si o tom neco zjisti, moje 1.8T to euro 3 plni s odrenejma usima, starej fiat dokaze s odrenejma taky euro6 -lada a ta fab. ma emise lepsi... ale ten motor pohrbili, protoze asi prisel nekomu moralne zastaralej

coz je spis k placi, nez k smichu.
A k te blbosti se zavisti, nezobecnuji, i jsem to nekde napsal, jen jsem popsal, co vidim ve svem okoli a firme, jak psal Tomaso je to to UA mysleni... A vzdy tim trpeli hlavne mladi, nez dostali rozum. Pokud to mas racionalne oduvodneny, tak OK a to jsem i psal, ale moc takovych kolem sebe nevidim. Kdyz mas kapital a vezmes si neco na splatky, tak OK, me by stejne vadil ten urok, ale delaji to tak casto rozumni lide, treba ten pritelkyne tata, hotovost nemel, kugu vzal na leasing, ale nemel problem to splacet - coz je OK, pak zacal stavet a byl rad ze auto uz doplatil. Ale stejne to nemeni nic na tom, ze to auto vlastne nepotrebuje a ja taky spoustu aut nepotrebuji, ale mam je proto, ze me bavi a priznavam i velky oci, proto jsem letos uz odmitl asi 10 aut do 10tis.kc - vse fel, fab, oct to jsem kdysi delal i se zadohrabama a bral uz jen rapidy :) a i tak toho mam moc.
-> Borderer 23.02.25 09:21:08: jj, presne... souhlas