skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> doly120-ten třetí:o): leštičkou a specielní pastou, 250ml 300kč. ale top, žádný šmouhy nic, jen 2hodiny práce

-> doly120-ten třetí:o): šmirglpapirem 80*
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: krásná prace

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: krásná prace

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Čím si to leštil?
-> pisky: Tak tohle by nasralo každého
Náhoda je blbec no
-> pisky: Tak tohle by nasralo každého

-> doly120-ten třetí:o): no právěže to na denní ježdění není, celou zimu to stálo schované, potom mi praskla brzdová trubička na spotřebáku, tak jsem vytáhl Rapida, protože jsem neměl čas spravit spotřebáka. Jezdil jsem necelý měsíc a sundal mě náklaďák

-> pisky: Ale tak jestli to máš na dení ježdění tak je to dobré:)
-> tunerlada:
Vidíš
My udělali spodek auta,vrch sme začali jen brousit a dál sme nedošli
Bo nás to přestalo bavit
Ale snad nebude toho kitu moc potřeba
Když si vzpomenu že nám to ještě stojí v garáži tak je mi blbě
Nechceš brigádu

-> tunerlada:

Když si vzpomenu že nám to ještě stojí v garáži tak je mi blbě

Nechceš brigádu

-> doly120-ten třetí:o): mě se do toho taky nece už mě ztoho lakovani mrda
pořád jen brousím a kituju a brousím a kituju a pořád je toho dost

-> doly120-ten třetí:o): jj je to vidět, chtělo by se s tím ještě trošičku pohrát

-> pisky: Ale ten lem že je měněný jde trochu poznat:)
To broušení mě čeká taky,vůbec se mi nechce
To broušení mě čeká taky,vůbec se mi nechce

-> doly120-ten třetí:o): takhle to vypadalo než jsem to stříkl
-> pisky: Takže sem měl pravdu:) To mě těší:)
Jinak,jestli tam není bůhví jak velká vrstav kitu tak to máš parádní

Jinak,jestli tam není bůhví jak velká vrstav kitu tak to máš parádní

-> doly120-ten třetí:o): -> Syny: je to jen vyklepané, ale původně jsem to chtěl měnit, bohužel jsem nesehnal druhý blatník
-> Syny: No nevím.. mě se zdá že ne... kdyby to měnil tak by tam nebyl ten držák nárazníku a možná ani skla..
-> doly120-ten třetí:o): Dyt je videt, ze je to meneny...
-> pisky: To si vyklepal?
-> CHLUP:
Letos se nějak hodně bourá
-> CHLUP:

Letos se nějak hodně bourá

-> Tomo - DK: ségra nedostala přednost

-> CHLUP: co sa stalo

-> pisky: moc pěkný

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: díky
-> pisky: dobrý

-> Fifa: Tak to může dělat blbá kostra altíku jako mě, nebo blbá kostrakolem budíků/zápalka a nebo ta cívečka v bezkontaktním rozdělovači s drátkem k ETZ. Snad víc možností není. Jo a ještě zkontroluj mezery mezi růžicí a "kontaktama" v rozdělovači. Všechno tohle jsem řešil v tématu létající ručička otáčkoměru asi před 3 týdny.
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: A to je potřeba v autě? Jinak je to taková strojovo domácí výroba.
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: A to je potřeba v autě? Jinak je to taková strojovo domácí výroba.
Tomaso435_Žák 3.Bé 10.06.09 23:43:44 napsal:
kde máš tachák?
.......... to je origo? nebo samodomo?to je origo... v těch nejchudčích výbavách tam dávali místo tachometru jen budík na tlak oleje... prej protože byl moc drahej ten náhon tachometru a mechanismus počítadla
kde máš tachák?

-> Kaprof-Los Koramos: byl až v rakousích?

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: měl na zádech batůžek a rikal neco o Rakousku:)
Tuner#2 03.06.09 13:47:32 napsal: a včera po kde máš tachák?
.......... to je origo? nebo samodomo?

Tak jsem zjistil že mám Lumel, závada bude někne na mém přijímači

-> Tuner#2: Zrovna tento problém taky řeším, lítá mi ručika jak noha. Ale u mě je to horší v tom že kolem 4 tis. lítá tam a zpátky jak splašená. Myslel jsem si že je to bezkontaktním zapalkem a očividně stačí sehnal LUMEL..
-> David29: Hned na první fotce s popisem před je czechoslovakia PAL, ale právě ten je na ho*no neb dělá to co minnovi (s upraveným motorem ještě víc).
-> Tuner#2: A byly nějaký otáčkoměry z made in czekoslovakia?
-> minno 03.06.09 20:17:09: To je přesně ono a navíc když máš motor, který rychle vyletí do otáček, tak není problém tam mít 8000rpm což je nesmysl, ale tak to tady pak vzniká.
-> minno 03.06.09 22:17:14: Ano bylo více typů viz foto. Mám nějakou zásobu, ale nedám.
-> minno 03.06.09 22:17:14: Ano bylo více typů viz foto. Mám nějakou zásobu, ale nedám.

sa mi dnes v noci snívalo že prehadzujem otáčkomery
a prepájkovával som aj súčiastky z nich z jedného do druhého neviem načo

-> minno: toto je lumel z modrooka, v mojom aute mam presne taky isty lumel ako ma tuner #2 

-> minno: jasne
-> MOLSO: vďaka, potom ale aj tie Lumel otáčkomery boli viacero typov, tento tvoj na fotke je iný ako ten T2
-> MOLSO: nj, len ja som označenie Mera ešte v živote nevidel / nepočul.
-> minno: tha to jediny dobry polsky vyrobok
otačkomer značky MERA lumel 

-> Tuner#2: čo je to MERA?
ináč tú lietajúcu ručička PAL otáčkomera vidno aj na mojom starom videu:
http://youtube.com/v/1v6_ NmDvGgs
ináč tú lietajúcu ručička PAL otáčkomera vidno aj na mojom starom videu:
http://youtube.com/v/1v6_ NmDvGgs
-> Bery: cacane kolieska 

-> Syny: Je trošičku méně černý, ale ono je to trochu odlesk toho matného skla. Naživo to není nijak dramatický rozdíl a v periferním vidění, kde otáčkoměr 99% času je už vůbec ne.
-> Tuner#2: Me u toho LUMELu spis sere, ze ma tu barvu plechu co ma bejt cerna a kde sou cisla spis sedivou... Kdyz sem to mel v aute tak to vypadalo tak divne a tady je to videt taky...
-> Evž@: Ve Fávu mám PAL a tam chodí dobře. Dle mě bude ve Fávu už lepší konstrukce a lépe bržděná ručička než v řadě 742. Mrkněte na nějaký video od TUNERa, tam lítá ručička až za 8000 :-) Nejlépe chodí otáčkoměr VDO ve Felině - tam je maximálně přesný.
-> Tuner#2: aha...tak proto někdo s 280° vačkou točí 5000 a druhý 7000 tis
...nevíš jakou koncepci mají otáčkoměry u fáčka?...jestli to není podobné PALu

-> gabo000000: PAL otáčkoměry sice ukazují přesně, ale jen když jsou ustálené táčky. Když rychle vytáčíš motor, tak ten otáčkoměr prostě lítá jak hard na holi a dělají to jak tyhle kulaté, tak i ty hranaté štíty. Pak tady každej tvrdí, že mu to točí 8000, protože fakt není problém na sprintu tak na 1čku a dvojku otáčkoměr vybrnknout. Navíc když podřadíš, taky taky chvíli lítá než se ustálí. Tohle MERA nedělá žádná. Je fakt, že jsem viděl v autě i PAL a chodil dobře, ale je to spíš vyjímka. Prasklé podsvícení neřeším, svítit to svítí a vidět to není.