skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
svet podle Jů Es Ej
16:17:27
10.11.2005
10.11.2005

King
2 Baghira: Spravne! S kazdou opravenou televizi, s kazdym vymenenym zipem na ledvince, s kazdym mobilem pouzivanym vic nez rok, s kazdym refill kitem pro inkoustovku tyto, nebojim se rict krysy, podryvaji zaklady naseho lidove-domokraticko-konzu
mniho zrizeni!

14:43:02
10.11.2005
10.11.2005

Baghira
-> King: Správně, kdo nekonzumuje s náma, konzumuje proti nám :-).
14:07:44
10.11.2005
10.11.2005

King
2 Baghira: ....a nebo te sejmou podle zakona "O propagaci dekadence". Je jenom otazkou casu, kdy bud prijat - konzumni spolecnost si rozvracet nedame! :c)
13:43:21
10.11.2005
10.11.2005

Baghira
-> King: Tak to já si vás budu jezdit tak maximálně fotit a všude vás budu vystavovat, jako exotická pravěká zvířátka a vydělám na tom balík, kterej totálně prokonzumuju :-).
13:17:40
10.11.2005
10.11.2005

King
2 Vetev: Tak asi bude potreba pro zajemce z rad chorobnych konzumeristu, libertarianu a spol. organizovat odvykaci kempy, ale ve finale by jsme je vzit mohli, ne?

13:09:17
10.11.2005
10.11.2005

VeTeV
jeste musime vyresit jestli budeme prijimat cleny do naseho spolecensvi nebot nas jiste budou miti sici radi

13:07:44
10.11.2005
10.11.2005

King
...tak a jezdit po panstvi se bude v brutalne votuneny shade prestaveny na VOFROUT a benga (a amici :) mi muzou

12:52:03
10.11.2005
10.11.2005

Labros
a všude kolem bude pobíhat spousta malých Bééédřišků
12:48:31
10.11.2005
10.11.2005

VeTeV
-> King: je tak to bude parada - kurnik budeme sukat ovce po stranich pestovat cervavy jabka a hnile brambory...no neni to krasa?

12:44:53
10.11.2005
10.11.2005

King
Ac praci na zahrade nesnasim, presto si toho taky dost pestujeme. Mrkev je mala, jabka strupaty, kedluby drevnaty, ale aspon dobrej pocit, ze tlacime do repy neco ze zahrady, kde jedina pouzivana chemikalie je repelent proti komarum :) Jestli je Vetev obet levicove-eko propagandy, pak se k nemu hrde hlasim vcetne planu odstehovat se nekam hor a past/sukat tam vovce
Samantaku, jdes do toho taky?

11:27:05
10.11.2005
10.11.2005

Labros
-> PeterP136: Já se ze začátku jen zastal lidí kteří mají tu smůlu že jsou odsuzováni kvůli něčímu stereotypu, komplexu nebo snaze svalit vlastní problémy na toho, kdo je nejblíž na ráně.
10:32:28
10.11.2005
10.11.2005

Sušenka
-> Baghira: Tak ted s tebou poprve za celej prispevek souhlasim 

09:41:16
10.11.2005
10.11.2005

Baghira
-> PeterP136: Tisíc lidí, tisíc názorů. Kdyby jsme měli všichni stejnej, tak by to byla nuda a chcípli by jsme ve stereotypu :-).
09:22:07
10.11.2005
10.11.2005

VeTeV
-> PeterP136: peace

00:32:36
10.11.2005
10.11.2005

PeterP136
Kukam ze je to tu samy analytik a vseved :) Niekto rozumny na lpg konfere napisal: Co mi neni rovno po tom mi je ..... Mozno by ste sa mali zamysliet ci to comu verite jedni ci druhi je naozaj fakt. Pretoze viera nielen hory ale aj bomby, gulky a noze prenasa, tak aby ste si nahodou na nejakom zraze nedali zbytocne do drzky kvoli hovadine o ktorej jednak nic neviete a druhak ju nijako neovplyvnite.
16:01:37
09.11.2005
09.11.2005

honnza
ty jo bal to vtipek ale je z toho zajimava debata

14:04:09
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Labros: ja proti nim nic nemam a posuzuju ze setkani s obyvatelstvem

14:03:10
09.11.2005
09.11.2005

Labros
Nez se ta diskuze dostane uplne nekam jinam, chtel bych jen poprosit, abyste neposuzovali prislusniky nejakeho naroda podle 1) jejich vlady, i kdyz ji nemate radi, jako napr. Mr.Paroubek 2) podle produktu dovazenych z jejich zeme, jako napr. hamburgery ze site levneho rychleho obcerstveni 3) podle obecnych stereotypu, jako napr. vsichni Cesi jsou svejci, vsichni rusove ozralove 4) podle nejakeho menecenneho jedince, ktereho jste mohli potkat.
PROSIMVAS, prumerny American je geneticky temer shodny s Cechem, muze byt jen ovlivnen prostredim. Pokud k nemu budete pristupovat s predsudky, mozna se v nich jen utvrdite. Pokud se pokusite zbavit predsudku, mozna poznate, ze s kazdym narodem na Zemi se da normalne komunikovat.
PROSIMVAS, prumerny American je geneticky temer shodny s Cechem, muze byt jen ovlivnen prostredim. Pokud k nemu budete pristupovat s predsudky, mozna se v nich jen utvrdite. Pokud se pokusite zbavit predsudku, mozna poznate, ze s kazdym narodem na Zemi se da normalne komunikovat.
14:02:46
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: ODS a ekologie = nesmysl - to je strana jez dava na lobovani firem....
jojo krize demokracie :-)) lide nemaji volbu a a ni chut volit
jojo krize demokracie :-)) lide nemaji volbu a a ni chut volit
14:00:15
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> Sušenka: Tak ty volit budu, ale ne protože bych je měl rád, ale proto, že je to snad menší žlo než ty ostatní, i když vim o třech lidech co seděj v parlamentu, který se nechali vesele v minulosti korumpovat. Ovšem zrovna u ODS bych měl o ekologickým cítění dost pochybnosti.
14:00:04
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: hele nevim, ale myslim ze nohy Ti to neutrha a ja osobne sem zavedl trideni doma i u mlade a fakt s tim nemam porblem..necekma na zakony a jiz z pocatku cio to zavedli jsem zacal a jsme rad ze to tak je....
13:57:52
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> VeTëV: Jo jo to vim, pokud to někdo roztřídí, tak znám zpoustu výrobků, který se z petu vyrábějí. Dokonce je dnes po petu větší poptávka, než je nabídka, ovšem k tomu by musela být i trochu chuť to někam vozit a proč by ty debilové to dělali, když si tu postavili spalovnu za dvě miliardy, kterou potřebujou nakrmit.
13:55:16
09.11.2005
09.11.2005

Sušenka
-> Baghira: Ja jsem komunisty vubec nemel na mysli, ale prave ods.
13:52:07
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: btw - ono se vazne dost zmenilo a s plastama se dela dost - neni to vazne jak rika ten predsudek - nic se s tim nedela...to platilo zpocatku - dneska se z teho dela dost veci...nastesti
www.jaktridit.cz/
www.novinky.cz/04/.../43. html
www.jaktridit.cz/
www.novinky.cz/04/.../43. html
13:51:51
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> Sušenka: Pravičák jsem, ale ne ortodoxní a naposledy jsem udělal velkou chybu že jsem volil socany. Každopádně jestli myslíš volit komouše, tak to by mi museli hnáty upadnout abych jim dal svůj hlas o to víc, že to jsou oni, kdo tu ekologii u nás nejvíc dokurvili. Takže příště ač nerad volím ODS.
13:48:53
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> VeTëV: No já teda netřídim a zřejmě hned tak ani nebudu. Maximálně pet, sklo a vše ostatní. Těžko to budu dělat jako to třeba dělali v americe, kde to bylo...bílý sklo, barevný sklo, papír obyč, papír vosk, plast, pet, hliník, obaly od mlíka, a potraviny, no fakt tam měli deset košů a museli! to třídit, byla na to vyhláška města.
13:45:38
09.11.2005
09.11.2005

Sušenka
-> Baghira: Pokud jsi konzument a pravicak, tak na nejakej stat se neodvolavej, nebot sou tam lidi, ktery sis tam zvolil...Pokud CSSD neni strana tveho srdce, doporucuji posilit rady opozice a prilozit ruku k dilu.
Nastesti nesdileji vsichni podobne nazory jako ty a nekteri podnikatele dokazi myslet ekologicky, bat jsou nepochybne v mensine. Ale ja bych byl nerad, kdyby se moji vnuci jednoho krasne dne ztratili mezi hromadama odpadu...
Nastesti nesdileji vsichni podobne nazory jako ty a nekteri podnikatele dokazi myslet ekologicky, bat jsou nepochybne v mensine. Ale ja bych byl nerad, kdyby se moji vnuci jednoho krasne dne ztratili mezi hromadama odpadu...
13:41:12
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: no geneticky modifikovane nechci a dekuji ....
jenze kdyz se nezacne delat aspon neco tak ta zeme fakt skonci spatne...
a jinak me to pripomina tu reklame - tridis? ne porc nikdo netridi ....
jenze kdyz se nezacne delat aspon neco tak ta zeme fakt skonci spatne...
a jinak me to pripomina tu reklame - tridis? ne porc nikdo netridi ....
13:38:32
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> Sušenka: To je ale úloha státu udělat nějaký eko limity na ekologický výroby, těžko to ovlivní nějakej zaměstnanec, bo ten když si otevře hubu, tak letí. Ale tam je zase podnikatelská loby v parlamentu, takže nic co by bylo pro ekologii pozitivní,aniž by to zrujnovalo ekonomiku státu nemůže projít. Totéž se stalo ve státech právě s Kjótským protokolem, i když ten by i trochu namířen proti růstu nejsilnějších ekonomik což se dalo vyčíst mezi řádky a nebyl zrovna vyváženě postaven...ale lepší něco než nic.
13:33:00
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> VeTëV: Tak to jsi ještě hochu nejedl geneticky upravený ovoce a zeleninu ve státech, protože ta je krásně veliká, dlouho vydrží, ale je uplně bez chuti, jako když jíš zdrclou vodu.
Jasně, pokud bych věděl, že se ten odpad opravdu třídí, tak ho pálit nejspíš nebudu, ale tak jak je to teď je to jedno.
Jasně, pokud bych věděl, že se ten odpad opravdu třídí, tak ho pálit nejspíš nebudu, ale tak jak je to teď je to jedno.
13:29:26
09.11.2005
09.11.2005

Sušenka
-> VeTëV: Jsi mi pripomnel:
S vyse jmenovanym pracovnikem nebyly zadne potize. Jen porad nemuze pochopit, ze kdyz je to nas vsech, tak ze vsichni krast nemuzeme
S vyse jmenovanym pracovnikem nebyly zadne potize. Jen porad nemuze pochopit, ze kdyz je to nas vsech, tak ze vsichni krast nemuzeme

13:27:36
09.11.2005
09.11.2005

Sušenka
-> kekypetra: Ja se nerad peru, bo vzdycky dostanu na budku 

13:27:24
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Sušenka: sak jo todle je nej ne - 60ta leta hadr

13:25:54
09.11.2005
09.11.2005

Sušenka
-> Baghira: Ja si myslim, ze problemem je, kdo by tyhle podniky ridil. Nerikej mi, ze chlap, co doma na zahrade spaluje odpadky (byt treba ne denne a ne moc) se bude zajimat o to, zda by vyroba v jeho podniku nemohla byt prirode mene skodliva. Aneb nelze se postavit doprostred a rict - me se to netyka, ja jsem malej a bezvyznamnej. Kdyz si tohle reknou vsichni, tak uz nezbude nikdo a nic...
13:25:31
09.11.2005
09.11.2005

kekypetra
Sušenka - : Ale to je život, důležité je si potom dát panáka všichni společně a těšit se jak nás ta "debata" obohatila" na duši i na těle.Jinak to budou samé řeči a řeči, a ty tenhle svět nespasí.ale zase je dobré že se o tom tady bavíme , dotýká se to nás všech tak to alespon probereme
13:24:03
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: jak rikam vse je dnes otazka penez....
jinak co se tyce trideni - ono se da vysledovat kam to vvozej a dneska uz sou tridirny kde se stim naklada velice dobre....
co se tyce panelaku - jo bydli tam dost lidi a jsou spokojeni...ono prece jenom je pohodlnejsi koupit si to v hyper nez se s tim rok srat, ale pak kdyz jim das rajce tak si myslej ze je chces otrvavit bo to s tim s hyper nema nic spolecneho....
jinak co se tyce trideni - ono se da vysledovat kam to vvozej a dneska uz sou tridirny kde se stim naklada velice dobre....
co se tyce panelaku - jo bydli tam dost lidi a jsou spokojeni...ono prece jenom je pohodlnejsi koupit si to v hyper nez se s tim rok srat, ale pak kdyz jim das rajce tak si myslej ze je chces otrvavit bo to s tim s hyper nema nic spolecneho....
13:20:28
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> VeTëV: Už jsem teď psal proč jsem proti spalovně...pálej všechno a je ve středu města. Pokud bude mít dokonalý dioxinový filtry, bude mimo obydlenou aglomeraci a popílek bude ukládán na skládky ekologicky nebezpečného odpadu, nebudu mít námitek.
Ale jo, já ti to neberu, ať si každej pěstuje pokud má ty možnosti, sice u nás žije 30% obyvatelstva v paneláku, tak ty to asi řešit nebudou, ale já to nikomu neberu. Nejsem z těch, kdo by vypouštěl oleje do kanálu, topil uhlím a podobný prasečiny, jen jsem prostě konzument a myslim, že neekologická výroba v jedinym malym podniku vydá za tisíc lidí pálících odpad.
Ale jo, já ti to neberu, ať si každej pěstuje pokud má ty možnosti, sice u nás žije 30% obyvatelstva v paneláku, tak ty to asi řešit nebudou, ale já to nikomu neberu. Nejsem z těch, kdo by vypouštěl oleje do kanálu, topil uhlím a podobný prasečiny, jen jsem prostě konzument a myslim, že neekologická výroba v jedinym malym podniku vydá za tisíc lidí pálících odpad.
13:17:20
09.11.2005
09.11.2005

Sušenka
-> kekypetra: To se u piva neda probirat, takovydle veci, bo po ctvrtym pivu bychom si dali do drzky 

13:14:16
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> Sušenka: Bojoval jsem proti spalovně ve středu města, mezi panelákama,ne proti spalovně jako takový. Ano máš pravdu, jsem pokrytec, pálim pet lahve, protože hodit je do konťáku znamená je spálit stejně, ale o deset kiláků vedle. Stromy sázim, protože je mám rád.
Co se týká těch zájmů...když budeš v hospodě s kámošem a někdo mu bude vyhrožovat, že mu rozbije hudu, tak se ho taky zastaneš. Pokud bude vyhrožovat někdo někomu vedle u stolu nezmámýmu nebo tobě nesympatickýmu člověku, tak se budeš jen koukat a možná tiše usmívat. A takhle to je, mít my nebo evropa tu možnost, tak to dělá stejně. Proč si myslíš, že Francie a Německo byli tolik proti válce v iráku? Protože tam dodávali jejich firmy těžařský technologie, upravovali jim vodu, prostě na embargovaném Iráku kurevsky vydělávali. Už vidim jak státy vtrhnou do KLDR. Měli by na to, bylo by to i eticky snesitelný vzhledem k tomu co se v tý zemi děje. Ale už vidim ty davy hipíků, jak demonstrujou pod rouškou marihuany za bezválečnej svět.
Co se týká těch zájmů...když budeš v hospodě s kámošem a někdo mu bude vyhrožovat, že mu rozbije hudu, tak se ho taky zastaneš. Pokud bude vyhrožovat někdo někomu vedle u stolu nezmámýmu nebo tobě nesympatickýmu člověku, tak se budeš jen koukat a možná tiše usmívat. A takhle to je, mít my nebo evropa tu možnost, tak to dělá stejně. Proč si myslíš, že Francie a Německo byli tolik proti válce v iráku? Protože tam dodávali jejich firmy těžařský technologie, upravovali jim vodu, prostě na embargovaném Iráku kurevsky vydělávali. Už vidim jak státy vtrhnou do KLDR. Měli by na to, bylo by to i eticky snesitelný vzhledem k tomu co se v tý zemi děje. Ale už vidim ty davy hipíků, jak demonstrujou pod rouškou marihuany za bezválečnej svět.
13:11:19
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: a proc ses porti spalovne kdyz sam palis plasty?
tatikuv znamej dela v amalesicky spalovne a kdyz slysim co se tam pali je me na zvraceni
tatikuv znamej dela v amalesicky spalovne a kdyz slysim co se tam pali je me na zvraceni
13:10:06
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: hele vypestuju toho tolik ze to uzivi 3 lidi v domacnosti - (tatik, ja mati a jeste k tomu mladou ) - mame 2 skleniky, a vsude zahonky kam se podivas, hnojime pouze a jenom hnojivem od kravicek a koniku - kterezto si sam nakladam a sam pod zahony s tatikem skladam...zadna chemie nic takeho na zahradku nesmi...k tomu jeste na chate mam nejake ty zahonky a jak rikam - nemam problem s celortocni urodou zeleniny a ovoce - nic nekupujeme....
a por tvoji info neni potreba mit lan pole, zahrada je tak cca 30*20 metru...a vem si ze to uzivi 4 lidi z toho jeden je vegetarian takze spotreba o dost vetsi a jeste cast urody rozdame znamejm ....
no ono zeme vydrzela - nechci Ti brat iluze, ale myslim ze nejvetsi rozmach odpadu je poslednich par let....ja si treba z mladi nepamatuju takove mnozstvi plastu, aut apod....
nevim jak rikam je to tvuj pristup, ale prijde me bezohlednej vuci ostatnim generacim....
a por tvoji info neni potreba mit lan pole, zahrada je tak cca 30*20 metru...a vem si ze to uzivi 4 lidi z toho jeden je vegetarian takze spotreba o dost vetsi a jeste cast urody rozdame znamejm ....
no ono zeme vydrzela - nechci Ti brat iluze, ale myslim ze nejvetsi rozmach odpadu je poslednich par let....ja si treba z mladi nepamatuju takove mnozstvi plastu, aut apod....
nevim jak rikam je to tvuj pristup, ale prijde me bezohlednej vuci ostatnim generacim....
13:04:46
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> VeTëV: Ale vydrží, protože už vydržela horší věci. A když už jsme u těch států co mají takovou podle vás špatnou ekologickou morálku, tak je to zatím první země, kde má být do dvaceti let zahájena výroba sériových vozů na vodíkový pohon a masívní zavedení do provozu.
Jinak to že si skoro vše pěstuješ tě ctí a kolik takových lidí je...sto, tisíc, pět tisíc? A kolik si toho vypěstuješ...kapka na poušti.
Jinak to že si skoro vše pěstuješ tě ctí a kolik takových lidí je...sto, tisíc, pět tisíc? A kolik si toho vypěstuješ...kapka na poušti.
13:04:35
09.11.2005
09.11.2005

kekypetra
Hážu ručník do ringu. Je to na nic, takhle se ničeho nedá dobrat, pojdte se domluvit , proamíci v modrém - protiamíci ve žlutém a někde si to rozdáme at se teda vidí kdo je lepší.
Ne vážně koukám co způsobí jeden obrázek nechte to někam k pivu do tepla ke stolu sedneme a pokecáme bude to lepší , co Vy na to??????

13:02:33
09.11.2005
09.11.2005

Sušenka
-> Baghira: A kdyz uz jsme u toho pokrytectvi - podepisovat petice za zavreni spalovny a chlubit se sazenim stromu a spolecne jednim dechem rikat, ze netridis odpad a topis petlahvema (prehnano)...

13:01:30
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Sušenka: je to secko o noveh buzkovi jenz ovlada tento kulatoucky nesmysl - PENIZE

12:59:49
09.11.2005
09.11.2005

Sušenka
-> Baghira:
Navíc ani jeden stát neohrožuje suverenitu státu pod ochranými křídli USA, takže nemají důvod se o ně starat. Ovšem pod těmito křídli je jak Izrael, tak Saudská arábie a proto to byl Irák.
No a presne o tom to je. Byt za toho posledniho spravnyho jenom tam, kde se mi to hodi, kde je to jednoduchy se sanci na uspech a kde mi to neco prinese je podle me mnohem vetsi pokrytectvi, nez kdyz si levicove smyslejici ekolog sedne parkrat do mesice za volant...
Navíc ani jeden stát neohrožuje suverenitu státu pod ochranými křídli USA, takže nemají důvod se o ně starat. Ovšem pod těmito křídli je jak Izrael, tak Saudská arábie a proto to byl Irák.
No a presne o tom to je. Byt za toho posledniho spravnyho jenom tam, kde se mi to hodi, kde je to jednoduchy se sanci na uspech a kde mi to neco prinese je podle me mnohem vetsi pokrytectvi, nez kdyz si levicove smyslejici ekolog sedne parkrat do mesice za volant...
12:58:06
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: no ja si snazim pestovat i tu soju tak co mam delat .-))
vis mame zahradku a na zahradce se pestuje cele leto aby se v zime mohlo konzumovat ...
nevim ale je to tvuj pristup, jen se bojim ze timto zpusobem pristupu ta kulata blbost na ktery jsme dlouho nevydrzi
vis mame zahradku a na zahradce se pestuje cele leto aby se v zime mohlo konzumovat ...
nevim ale je to tvuj pristup, jen se bojim ze timto zpusobem pristupu ta kulata blbost na ktery jsme dlouho nevydrzi
12:55:52
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> VeTëV: No a v tom já jsem přesně opak. Já jsem byl, jsem a budu vždy konzument a nestydím se za to. Nepotřebuju si hrát na to, že jsem ta správně uvažující menšina a pro mě je lepší hledai alternativy v tom konzumním způsobu života než ho odsuzovat ale poklidně v něm žít. Co třeba řekne vegetarián na to, že v místech kde se dnes pěstuje ve velkém soja (mimochodem dnes už geneticky modifikovaná) vyhynuli přirozeně žijící tvorové, protože se změnila kulturní podoba krajiny a ty zvířata se nedokázali přizpůsobit? Já jsem z těch co jezděj autem i na poštu, nakupuju radši v hypru než v malym krámku, pálim listí a do kamen se nebojim hodit pet láhev. Totiž v dnešní době se tvářit, že budu třídit odpad, kterej se stejně sveze do jedný spalovny, nebudu jezdit autem, když to není zdaleka největší eko zatížení a že nebudu svítit, přesto že se ta energie vyveze jinam je pro mě totiž nesmysl. Ale zase jsem z těch, kdo si na zahradě vysadil radši stromy místo okurek a kdo seděl u zrodu petice na zavření liberecký spalovny...takže i já mám dvě tváře :-).
12:25:15
09.11.2005
09.11.2005

VeTeV
-> Baghira: tak energii z jadernych elektzraren se tezko ubranis, lahve pet - obcas jo, treba ve skole - jinak kupuju ve skle - ta alternativa tady je ze zakona, co se tyce supoermarketu - co mam delat? mohu za to ze posledni lokalni pordejce diky Tescu, Globusu, Kauflandu, Norme, Delvite, Albertovi (ano skutecne to vsechno mam v okoli) skoncil? rekni me co zmohu porti temto nadnarodum? ale snazim se kupovat jen nutne a nikdy vice...
ano auta jsme jeden cas hooodne odsuzoval a dodneska je bru jako nutne zlo lidi - ale snazim se ho pouzivat max tedy, kdyz ho mam jako pomocnika - nekam vezu neco co jinak neunesu apod...
mam byt tedy klasicky konzument vseho co se nabizi a mam byt bez nazoru? kazdy si porsel necim i ja sem si porsel vyvojem a proste je mi toto nejblizsi ...
a co se tyce me budoucnosti - rad bych se oprostil od vseho a bydlel nekde v horach a pasl ovecky pestoval vlastni zeleninu ( ano sem vegetarian) a byl odstrizen od veci ktere nas obklopuji....
ano auta jsme jeden cas hooodne odsuzoval a dodneska je bru jako nutne zlo lidi - ale snazim se ho pouzivat max tedy, kdyz ho mam jako pomocnika - nekam vezu neco co jinak neunesu apod...
mam byt tedy klasicky konzument vseho co se nabizi a mam byt bez nazoru? kazdy si porsel necim i ja sem si porsel vyvojem a proste je mi toto nejblizsi ...
a co se tyce me budoucnosti - rad bych se oprostil od vseho a bydlel nekde v horach a pasl ovecky pestoval vlastni zeleninu ( ano sem vegetarian) a byl odstrizen od veci ktere nas obklopuji....
12:18:43
09.11.2005
09.11.2005

Baghira
-> Sušenka: To jiste v americe byla taky rasová segregace, akorát se ty lidi nezplynovali což je celkem podstatnej rozdíl. Každej národ se rozvíjí a ta časová posloupnost v zařazování černochů do normálního života je evidentní...na rozdíl od třetí říše, kde byl ten proces opačnej.
Co se týká pákistánu a indie. Právě proto, že ten konflikt je lokální a i jadernej konflikt by byl lokální, tak se o ně nikdo nestará. Navíc ani jeden stát neohrožuje suverenitu státu pod ochranými křídli USA, takže nemají důvod se o ně starat. Ovšem pod těmito křídli je jak Izrael, tak Saudská arábie a proto to byl Irák.
Navíc v Africe se USA angažovali a to v Somálsku a jak to dopadlo. Bylo by to na dlouhý konflikt s nejistým výsledkem, kterej vlastně nikdo nechce.
Co se týká Jugoslávie, tak tam je to jasný. Téměř desetiletá válka, na kterou evropa koukala, aniž by dokázala cokoli udělat, přihlížela genocidě na obou stranách a jen psala nóty a v OSN podávala protesty. Není to divný že zrovna po náletech NATO je v oblasti klid a už žádnej konflikt se nerozhořel, ač se schylovalo ke konfliktu mezi Kosovskými albánci v albánii a makedonii. NAvíc o náletech nerozhodla jen USA, ale rada NATO.
-> VeTëV: Ano levicový ekologové jsou pro mě největší pokrytci, protže i oni využívají energie z jaderných elektráren, i oni pijí z pet lahví, i oni nakupují v supermarketech. Nejlepší jsou ti, kteří si stopnou auto a pak celou cestu vypráví, jak je ježdění škodlivý pro zemi a jak by auta zrušili...
Co se týká pákistánu a indie. Právě proto, že ten konflikt je lokální a i jadernej konflikt by byl lokální, tak se o ně nikdo nestará. Navíc ani jeden stát neohrožuje suverenitu státu pod ochranými křídli USA, takže nemají důvod se o ně starat. Ovšem pod těmito křídli je jak Izrael, tak Saudská arábie a proto to byl Irák.
Navíc v Africe se USA angažovali a to v Somálsku a jak to dopadlo. Bylo by to na dlouhý konflikt s nejistým výsledkem, kterej vlastně nikdo nechce.
Co se týká Jugoslávie, tak tam je to jasný. Téměř desetiletá válka, na kterou evropa koukala, aniž by dokázala cokoli udělat, přihlížela genocidě na obou stranách a jen psala nóty a v OSN podávala protesty. Není to divný že zrovna po náletech NATO je v oblasti klid a už žádnej konflikt se nerozhořel, ač se schylovalo ke konfliktu mezi Kosovskými albánci v albánii a makedonii. NAvíc o náletech nerozhodla jen USA, ale rada NATO.
-> VeTëV: Ano levicový ekologové jsou pro mě největší pokrytci, protže i oni využívají energie z jaderných elektráren, i oni pijí z pet lahví, i oni nakupují v supermarketech. Nejlepší jsou ti, kteří si stopnou auto a pak celou cestu vypráví, jak je ježdění škodlivý pro zemi a jak by auta zrušili...