skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pro Davida29
truckforum/tatra
-> myschaak AZNP K.Hora: mozem poprosit na meil v plnom rozliseni ? :) tomo227@azet.sk dakujem 

-> myschaak AZNP K.Hora:
Krásná fotečka:-)

-> myschaak AZNP K.Hora: krasna fotka:)
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> David29: kinderkamioňáka

Matthes, záškodník z TechWebu 11.02.10 14:27:34 napsal:
To je husty jak jsou na lodkach a on kolem nich projede autem
ale ta zima musela byt fakt paradna :D vsade lad ...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Červený tričko tam má každej
A mladý ucho nejsem - pár lidí mě označuje za kamioňáka 
Dneska jsem byl v Kralupech, a zejtra jedu Prahu 9....

Dneska jsem byl v Kralupech, a zejtra jedu Prahu 9....
-> David29: Hoj, hele nemels dnes sluzbu? Sme s kamaradem nekde u chodova dnes v 13:45 potkali nejaky auto pekaren a mlady ucho za volantem
V cervenym tricku...

Kdo mě to natočil... Kdo? 

-> spartra: husty
Sem se zase nasmál tady

Tak zejtra zkusim zbrousit ten čep a vyrazit to na druhou stranu. Když to nepude, obě nápravy zkompletuju a vyměnim je jako celek.. tak mi držte palce, aby to vyklepnout šlo 

-> Syny: Tak to snad sem
-> Gryzly: Jojo.... to by se mi líbílo NĚCO PŘIVAŘIT
Sem bezgarážovec, a ještě k tomu na sídlišti... všechno dělám před barákem
Elektrika neni problém... ale svářet už jo 

-> Gryzly: Jojo.... to by se mi líbílo NĚCO PŘIVAŘIT

Sem bezgarážovec, a ještě k tomu na sídlišti... všechno dělám před barákem

-> Gryzly: prodlužovák si natáhne ale spíš ta svářečka bude problem... :))
-> Pavel P.: Tak v nejhorším autogenem. Ale když jsi mluvil o flexe, tak jsem myslel že má přístup k elektrice.
-> Gryzly: jooo ten to tam určitě navaří když nemá čim a ani nemá jak ten vrak přestrčit
možná tak přilepit žvejkačkou

-> David29: na konec toho šroubu (hlavu) navař pul metrovou tyč, jednak se to tím ohřevem povolí a jednak budeš mít pořádnou páku, kterou mužeš za to bezpečně zakroutit.
-> David29: alebo zveak rurku nejaku tycku a vytlacit ja som to raz robil a stacila stolarska zvierka
sice sem to rameno zkurvil, ale me to nesralo pac stejne jde jina naprava
Musis bejt sikovnejsi nez ja 

-> David29: tyvoe, ja to mel zahnily tak, tak sem se do toho pustil poradne kladivem a bylo...
-> Pavel P.: To by tak šlo, ale fakte je, že nevim jestli se tam vrtačkou dostanu..
-> David29: nebo jí odvrtej
-> Pavel P.: Zas tak dobrej nejsem, si štrejchnu o rameno.. to síš tu hlavu "ubrousim" 

-> David29: uřízni hlavu toho čepu a zkus to vymlátit na druhou stranu přes nějakej průbojník abys nerozmrdal rameno..
-> Nwkt: To se mi právě nechce.. nechce se mi sundavat celá náprava... to sem ji rovnou moh přehodit ze Zelený..
-> Syny: Jenže čep je tam přirezlej, takže ta energie se přenáší na rameno..
-> Syny: Jenže čep je tam přirezlej, takže ta energie se přenáší na rameno..
-> David29: nemlat do ramene ale do cepu...
-> David29: Zahoď ho a dej nový 

-> Syny: tak to to rameno rovnou můžu zahodit

-> David29: vem vetsi kladivo...
Táák.. dneska sem to prolil a to je snad přivařený, to neni možný
Zejtra to nejspíš říznu... ale co pak s tim ramenem? Pokud to nepude vytlouct, tak vyvrtat je asi blbost, ne?

Zejtra to nejspíš říznu... ale co pak s tim ramenem? Pokud to nepude vytlouct, tak vyvrtat je asi blbost, ne?
-> Nwkt: 

-> Petas.Kejdz: Já ne. Já se do literatury kouknu, až když sem v koncích. A pak ještě na Virt...
-> David29: Ještě že do Prahy nejezdim 

-> Nwkt: Proč by to nebrzdilo?
Možná kdybych ten brzdič tam zapoměl vrátit, a nechal ho na tom rameni položenej
Ono, když všechno vrátim tak jak tam bylo, tak se nic stát nemůže... i kdybych tam nedal ty závlačky tak se nic nestane... jenom pár místních moralistů by začalo - Chceš se zabít? Se ti ta matka vytočí a podobně...

Ono, když všechno vrátim tak jak tam bylo, tak se nic stát nemůže... i kdybych tam nedal ty závlačky tak se nic nestane... jenom pár místních moralistů by začalo - Chceš se zabít? Se ti ta matka vytočí a podobně...
-> David29: Tak doufej že nic neposereš a bude to brzdit, zatáčet a podobně, občas neni od věci si něco přečíst
-> David29: ty woe ty seš materiál neber ta špatne ale když jdu neco delat nevím jak a co, tak to nejdřív prostuduju aspon v literature ne ?
-> Pavel P.:
-> suri 16.07.08 22:04:58: Nepotřebuješ vědět nic-)) Sou věci který se člověk naučí.. sice metoda pokus-omyl, takže parkrát něco zkurvíš, ale metoda nejučinější... když já si cokoliv přečtu, stejně si to nezapamtuju....
-> suri 16.07.08 22:05:33: Ten de z druhýho auta, takže by to mělo bejt cajk...

-> suri 16.07.08 22:04:58: Nepotřebuješ vědět nic-)) Sou věci který se člověk naučí.. sice metoda pokus-omyl, takže parkrát něco zkurvíš, ale metoda nejučinější... když já si cokoliv přečtu, stejně si to nezapamtuju....
-> suri 16.07.08 22:05:33: Ten de z druhýho auta, takže by to mělo bejt cajk...
-> David29: len aby bol dobry ten zvislak
-> David29: ty seš ta druhá skupina.. jen bez toho čtení

-> suri: Měnim celej ten svislej čep, takže at mi těhlice políbí šos 

-> suri: Víš, sou lidi kteří v životě nic nepřečetli, o strojařině neví zhola nic, ale opraví ti auto pomocí kladiva a ohnutýho šroubováku...
Pak sou lidi, kteří moc čtou, ale jak nemaj montážní přípravek nebo potřebný nářadí, tak sou v loji...
Pak sou lidi, kteří moc čtou, ale jak nemaj montážní přípravek nebo potřebný nářadí, tak sou v loji...
-> David29: tie tycky co su v tehlici jedine vyrazit dat novy klin a hotovo kazdopadne by som dal inu tehlicu toto nikdy nebude dobre
Geomka bude určitě.. chci vyvrátit ty řídící tyče (ne vyvrátit z uložení, ale uhnutí
), takže to je v pohodě...

-> David29: až to tam nějak zpatláš nazpět.. tak si zajeď na geometrii 

David29 16.07.08 21:51:48 napsal: -> Nwkt: A až to budu vracet.. jak ho tam mám šoupnout? teraz uz je to jedno ked si si nezapametal polohu musis ist na geometriu a odklony
-> David29: šoupnout a dojet na geometrii